Koliko još odbrojavate do godišnjeg odmora? Nadamo se da brojite „sitno“ i da ste već počeli maštati o lijenim danima na plaži, s pivom u ruci i nekom dobrom glazbom koja opušta glavu. Prije odmora ide pakiranje što je omiljena stvar koju morate napraviti kad znate da idete na dugi odmor. Jedino pitanje koje se nameće je imate li sve što vam je potrebno da bi vam odmor bio ugodan i da se ne morate misliti o tome što odjenuti? Znamo da u muškom ormaru vrijedi ono zlatno pravilo što manje odjeće to bolje, ali vrijeme je za shopping jer su svi brendovi koje volite trenutno snizili cijene i nude jako dobre komade koji će vam trebati ove sezone.

Odakle krenuti?

Od mora i morskog looka. Kratke hlačice, hlačice za kupanje, udobne šlape i pamučne majice – bez toga doista ne možete na more. Ovisno o stilu koji furate i brendu koji preferirate, u ovoj kategoriji vas čeka jako šarolik izbor i posebno obratite pažnju na sportske brendove poput Adidasa i Nikea čiji je popularni asortiman sada dostupan po povoljnim cijenama.

Sada ćete pronaći i dosta veliki izbor tenisica za večer ili za sport te ako ne planirate obustaviti sportske aktivnosti tijekom ljetnih mjeseci, kupujte sada i imate komad i za jesen. Na sniženju ćete naći i košulje kratkih i dugih rukava, s uzorkom ili bez, mekane hoodie majice i trendy polo majice koje su se opet vratile u modu.

U galeriji smo izdvojili naše favorite i svi su dostupni u trgovinama Arena Centra i Arena Park.