Zašto? Jer je ovo razdoblje kada možete potrošiti duplo više kalorija i izgubiti koju kilicu viška prije godišnjeg odmora. Budimo iskreni, teretane su klimatizirane i izlike o vrućini baš ne drže vodu. Ako želite trenirati, trenirat ćete bez obzira na temperature.

Teretana nije prva i jedina opcija. Kada padne sunce u večernjim satima dovoljno je ugodno da se npr. zaputite negdje na rolanje ili odete voziti bicikl. Ako imate tu sreću da živite na moru, odvezite se do plaže i okupajte se. Tako ste odradili i vježbanje i osvježenje u jednom. Opcije vježbanja kod kuće su također otvorene i u JYSK-u vas čeka oprema za vježbanje, poput profesionalnog podmetača, koji će vam pomoći da što ugodnije izvedete svoj trening.

Što se same opreme za vježbanje tiče, sve je podređeno materijalima u kojima koža diše. Kratke hlačice, pamučne majice, topići koji ne zadržavaju znoj, i naravno ergonomski dizajnirane tenisice koje vas štite od ozljeda i drže nogu stabilnom.

U galeriji smo izdvojili i opremu i odjeću koja će vam sigurno trebati za ljetne treninge, a koju već danas možete kupiti u trgovinama Arena Centra i Arena Park.