O nama

Otkako smo otvorili Arena Centar, štošta se promijenilo. Arena Centar je od shopping centra postao lifestyle destinacija koja kreira životni stil velikog broja Zagrepčana, a i šire.

Komunikacija s posjetiteljima Arena Centra je također evolvirala. Web stranica www.arenacentar.hr i dalje nudi sve potrebne informacije, ali www.lookbook.hr nudi više.

Lookbook.hr je zamišljen kao magazin u kojem posjetitelji Arena Centra, ali i oni koji će to tek postati, mogu dobiti informacije o proizvodima koji se mogu pronaći u Arena Centru, a koje još možda niti ne znaju da trebaju! Cilj nam je inspirirati idejama o modi, trendovima, sportu, multimediji, kozmetici, hrani, djeci, o nekom boljem načinu života, cilj nam je stvoriti referentnu točku za sve one koji trebaju informaciju i nadahnuće. Lookbook.hr je tu da motivira kako život može postati zabavniji, ljepši i bolji.

Želja nam je da vam, iz dana u dan, uz bitne informacije direktno s izvora, ponudimo probrane teme mode, ljepote, zdravlja, kroz oči i perspektivu različitih stručnjaka, sve redom izvanrednih umova.

Poslovne informacije

Arena Center Zagreb d.o.o.
Ulica Vice Vukova 6, HR-10020 Zagreb, Croatia

Kontaktirajte nas

Trgovački sud u Zagrebu
Sudski registar MBS: 080572329
OIB: 83997642580
BANKA: Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR8723400091110397336
Temeljni kapital: 74.665.640,00 € uplaćen u cijelosti
Članovi uprave: Costin-Marius Barbu, Tomislav Dekalić