4 najveća aktualna trenda s Instagrama

03. svi 2021

Društvene mreže su odavno preuzele vodstvo kada su u pitanju novi trendovi koje onda prihvaća cijeli svijet

Ova situacija nije čudna kad u obzir uzmemo vrijeme koje provedemo na društvenim mrežama. Telefoni su nam stalno u rukama, scrollamo i tražimo nove inspiracije kako u modi, tako i u lifestyleu. Ako želite znati je li neki komad popularan i nose li ga djevojke, samo otiđite na Instagram i dobit ćete točnu informaciju. Instagram ne možete “fejkati”. Na Instagramu se zna što se nosi i koji brendovi vladaju, a potom i koji nam brendovi kreiraju estetiku za narednu sezonu. Pregledom profila izdvojili smo nekoliko ključnih trendova koje su svi prigrlili – ovo su fashion trendovi s Instagrama:

Oversized košulja

Sigurno ste je primijetili na Instagramu, i to u bijeloj i ružičastoj verziji, koja je daleko najpopularnija. Oversized košulja koju možete nositi kao haljinu (sigurno se sjećate onog looka Carrie Bradshaw) jedan je od sigurnih shoppinga ove sezone. Dame je nose svezanu u čvor, zakopčanu samo sa štiklama ili stegnutu u struku s remenom.

Na fotografiji Tina Marić, košulja Zara 199,90 kn

 

Haljina s prorezima

Ljeto je na Instagramu počelo prije mjesec dana i to zahvaljujući fotografijama influencerica koje su imale mogućnost otići u toplije krajeve i pokazati nam što će se nositi u ovoj sezoni. Kada su fashion trendovi s Instagrama u pitanju, jedan od vodećih bit će seksepilna haljina s prorezima koja otkriva struk i lijepo naglašava dekolte. Ovaj model haljine dobro će pristajati s običnim natikačama i štiklama za večer. Na vama je samo da odaberete boju koja vam najbolje pristaje.

Na fotografiji Bethany Chasteen, haljina Bershka 149,90 kn

 

Ribarski šeširić

Ovo je veliki hommage 90-ima koji nam se vratio kao i sve iz te ere. Ribarski šeširići preplavili su društvene mreže i to u kompletnom stylingu koji izgleda kao da gledate fotografije iz nekih starih tv serija. Možete ih pronaći u svim high street trgovinama i nisu skupi. Nosite ih us crop top i traperice opuštenog kroja, ili sa slip haljinama i tenisicama.

Na fotografiji Luna Valas, ribarski šeširić Bershka – 99,90 kn

 

Dupli denim

Traper na traper trend je koji možete iznijeti sa samopouzdanjem za dan i za večer. Najpopularnija je kombinacija traper košulje i traperica, po mogućnosti u istoj nijansi. Traper košulju zavežite u struku ili je ugurajte u traperice i izvucite gornji dio kako bi vam bio širi i komotniji. Možete se inspirirati i total lookovima djevojaka s Instagrama te stylingu pridodati svilenu maramu na glavi.

 

Na fotografiji Tina Marić, traperice Desigual – 759 kn, košulja Zara – 229,90 kn