Trend s Instagrama: velika pletena zlatna ogrlica – nose je sve trendseterice!

04. ožu 2020

Rezultati bezbrojnih istraživanja shopping navika i praćenja trendova kažu da su društvene mreže prva postaja svake žene koja se želi informirati o tome što je danas „in“. Instagram kao vizualna platforma na kojoj je sve podređeno estetici fotografije ovdje vodi glavnu riječ kao relevantan izvor modnih noviteta i shoppinga.

Formula je jako jednostavna i kaže ako nešto zaživi na Instagramu ubrzo će zaživjeti i na ulicama gradova. Logično je za pretpostaviti da ćete na ovoj društvenoj mreži sačuvati fotografije nekih zanimljivih odjevnih komada, obuće ili nakita, kao inspiraciju za vlastiti look.

Brzina kojom trend zavlada je nevjerojatna i dok smo prije nekoliko godina čekali smjenu sezona i fantazirali o kolekcijama jesen/zima – proljeće/ljeto, danas možemo svjedočiti rekordnom širenju određenih trendova kojima se onda moraju povinuti i modne kuće te brže bolje uvrstiti taj komad u svoje kolekcije. Nije slučajno da najveći high street igrači svoje kolekcije nadopunjuju u razmaku od nekoliko tjedana, a ne mjeseci.

Jedan takav komad koji je prvo preplavio Instagram, a potom kolekcije brendova jest debela pletena ogrlica koju smo vidjeli na profilima svih trendy djevojaka koje pratimo. Nije trebalo dugo da high street kuće ponude svoje pristupačnije verzije te ako ste mislili nabaviti jednu, sada je pravo vrijeme za shopping. Ovaj statement komad je jako efektan za podizanje običnih odjevnih kombinacija te će osvježiti klasičnu rebrastu potkošulju, pamučnu majicu, top bez naramenica ili haljinu s tankim bretelicama za svečaniju prigodu. Nosite je uz bijelu košulju i omiljeni par traperica, minimalistički bodi bez rukava i hlače širokog kroja, mogućnosti za stajling su beskonačne. Kako bismo vam olakšali potragu proučili smo ponudu ogrlica u trgovinama Arena Centra, a što smo sve pronašli pogledajte u galeriji.