Tri odlične serije koje će vas odmah prebaciti u dobro raspoloženje

15. tra 2021

Naša preporuka je da se ovaj vikend opustite uz serije koje će vam izmamiti osmijeh na lice

Ako nas je pandemija ičemu naučila to je da nemamo više prostora za negativnost u životu. To uključuje odnose, ljude, situacije, ali i sadržaj koji konzumiramo na dnevnoj bazi i koji je, priznat ćete, jako negativan i depresivan. Nekad vam se može učiniti da se ništa više lijepoga ne događa u svijetu i da su sve vijesti loše. Zato je potrebno napraviti svoj mali prozor u svijet, svoj balon u koji možete pobjeći i uživati u sadržaju koji vas puni pozitivom. Nekome to može biti knjiga, nekome film, a nekome serija.

U prošloj godini (i u ovoj) smo usavršili onu frazu Netflix and Chill, tako da nam je samo potreban mir, udoban kauč, i dobar tv ili laptop na kojem ćemo gledati naše omiljene serije. Ako još nemate svoj savršeni screen ili ste u potrazi za novim, skoknite ovih dana do jedne od multimedijalnih trgovina u Arena Centru i pogledajte što se sve nudi. Od laptopa (HP, Lenovo, iStyle, Instar informatika, do televizija nove generacije (Samsung, Elipso). 

Lookbook preporuka: Tri odlične serije za vikend

Sad kad ste odradili shopping, vodimo vas u svijet pozitivnih serija koje smo gledali i koje će vam sigurno uljepšati vikend. Kažemo vikend jer su male šanse da ih nećete pogledati u jednom dahu.

Ginny & Georgia

https://www.youtube.com/watch?v=QsacpJwXCO8

 

Ako ste voljeli seriju Gilmorice, onda ćete obožavati ovu zabavnu i iskrenu priču o maloj obitelji koju čine Ginny, Georgia i Austin. Obitelj se stalno seli jer majka (Georgia) stalno mijenja muževe i države i za sobom ostavlja popriličan kaos. Ginny je tinejdžerica koja je u mnogočemu zrelija od majke i samo želi ostati negdje i ostvariti prijateljstva. Šansu za novi život dobivaju u malenom američkom gradu u kojem ih čekaju pustolovine života, posebno Ginny. Serija je jako pitka, ali tematizira i neke probleme današnjice s kojima se suočava mlađa generacija. Stavite na listu.

Fleabag

 

Ženska serija koju ćete rado gledati same ili s prijateljicama. Klasični britanski humor koji je sarkastičan, provokativan i užasno zabavan. Phoebe se snalazi kao single žena u džungli londonske dejting scene i pokušava pronaći partnera s kojim će ostati dulje od tjedan dana. Pritom joj život zagorčava savršena sestra i ne tako savršena maćeha. Ovo nije light komedija u američkom stilu. Ovdje ćete pronaći sve emocije koje osjećamo tijekom života. Bez ušminkavanja, bez uljepšavanja, život kakav jest.

Prijatelji

https://www.youtube.com/watch?v=ggZkZK-9Pm4

Sigurno ste čuli da je snimljena Friends Reunion epizoda koja će sigurno doživjeti rekordnu gledanost. Ova serija je kao neki lijepi povratak u prošlost u kojem se družimo s omiljenim i dobro znanim likovima. Sigurno napamet znate sve avanture simpatične šestorke, a dok čekamo nove, podsjetite se kako su nas znali nasmijati.