Kažu da velike stvari obično počivaju na sitnicama. Može se raditi o sitnim znacima pažnje i navikama koje imate u svojoj vezi ili braku, a koje ga svakodnevno oblikuju u lijepu zajednicu u kojoj uživate. Postoje i oni neki posebni datumi koje ne možemo ignorirati kada su lijepe geste u pitanju. Rođendani, posebne prigode i naravno Valentinovo. Čak i ako ga ne slavite posebno, uvijek nekako svi zatitramo oko 14.2. i očekujemo neki poklončić.

Iako kažu da muškarci generalno nisu romantični (ne slažemo se baš u potpunosti s tom tvrdnjom) sasvim smo sigurni da niti jedan neće ostati ravnodušan na lijepi dar, pogotovo ako ga ne očekuje.

Što darovati?

Sve što će mu biti korisno ili što se nalazi u njegovom području interesa. Ako voli sport, nećete pogriješiti s tenisicama, sportskom torbom ili sportskom majicom. Ljubitelji gadgeta će doći na svoje s parom bežičnih slušalica, pametnim satom ili možda maskicom za mobitel ako vam je budžet ograničen.

Novčanik ili ruksak su uvijek dobra opcija, a ako kući imate beauty entuzijasta odaberite neki lijepi poklon set za njegu tijela ili lica. Možda ga možete koristiti i zajedno.

Možda niste sigurni što točno želi kao poklon, a ne želite pogriješiti? U tom slučaju se odlučite za poklon karticu Arena Centra s kojom možete osvojiti i jako lijepu prigodnu nagradu.

U galeriji smo izdvojili prigodne poklone za njega koje možete pronaći u trgovinama Arena Centra.