Svjesni smo toga i da zima dugo traje i da nam proljeće još nije ni na pameti, ali nas to neće spriječiti da ga iščekujemo u niskom startu uz neke sitnice kojima ćemo se zaokupiti dok nam vani temperature opet budu prihvatljive za duge šetnje, kave, ručkove i općenito višesatni boravak vani.

Gdje krenuti? Naravno od stana u kojem provodimo najviše vremena i koji nam je i sigurna zona i mjesto u kojem se opuštamo. Ne znamo jeste li naučili neke nove kulinarske vještine ili ste odlučili pobacati sve stare stvari koje vam zakrčuju životni prostor, ali znamo da svi negdje trebamo početi u postizanju balansa i (iskreno) vremena zimi jer zabavnog vanjskog sadržaja previše i nema.

Naš prijedlog je da prvo proučite sve čega se želite riješiti i onda da to i napravite jer ako planirate useliti neku novu sitnicu u dom, onda je poželjno da oslobodite prostor. Krenite s malim stvarima poput nekog finog novog tepiha, lampe ili fotelje (pronašli smo jedan primjerak u JYSK koji vas masira). Ne morate preokrenuti sve naopačke. Jedan novi komad namještaja ili detalj će vam napraviti razliku.

Ako ste pak u potrazi za kućanskim aparatima jer ste otkrili naglu želju za kuhanjem ili spremanjem prostora, onda se uputite u shopping odmah jer još uvijek traju sniženja. Ponuda je doista velika i možete pronaći sve što ste zamislili od usisavača nove generacije, TV’a ogromnih ekrana (Santa Domenica) do pekača koje niste ni znali da trebate u svojoj kuhinji i koji će vam polakšati pripremu svakog jela (našli smo odličan u Top Shopu!).

U galeriji smo odabrali najbolje od najboljeg iz aktualne ponude trgovina Arena Centra.