Malo toga nas veseli kao dobar ulov na sniženju pogotovo nakon ove teške godine u kojoj veselja nije bilo pretjerano puno. Kako se pakiramo za odlazak na more i godišnji odmor, proučili smo ponudu modnih dodataka koji će nam sigurno trebati u nekim dnevnim (i noćnim) izlascima, a koje sada možemo kupiti po pristupačnim cijenama.

Na prvom mjestu su nam cipele, od espadrila s potpeticom koje će divno pristajati uz lepršave ljetne haljine do onih klasičnih ravnih koje ćemo prešetavati s kave na kavu (za to godišnji i služi, zar ne?). Tu su i obavezne sandale s remenčičima kao najveći trend sezone, udobne natikače za odlazak na plažu i tenisice koje ćemo možda nositi sada, a možda ih iskoristiti za jesensku sezonu pred nama.

Je li netko rekao torbica? I to u svim bojama? Da. Male, velike, od glatke kože, prepletene kože – nosimo apsolutno sve i dobro ih kombiniramo od jutra do večeri.

Bez sunčanih naočala se ne ide nigdje, a posebno ako odlazite u Dalmaciju ne smijete se pojaviti samo s jednim parom. Sunčane naočale su tamo dodatak koji je na najvećoj cijeni. Mačkaste su naš izbor ove sezone i pridružit će se lijepo već postojećoj kolekciji koju imamo.

I dolazimo do nakita. Stvarno nam je nedostajao taj moment sređivanja i sada kada napokon imamo gdje za otići nećemo biti skromni. Upečatljive naušnice, ogrlice i narukvice će začiniti svaku kombinaciju. Važno je da je glamurozno i da se osjećamo kao superstar.

U galeriji smo izdvojili najtrendi dodatke iz trgovina Arena Centra i Arena Park. Uživajte u shoppingu.