Ako vam se čini da je sve oko vas ljubičasto, u pravu ste

27. svi 2021

Uz zelenu i žutu, ljubičasta je najpopularnija boja sezone. Pronašli smo nekoliko komada koji će vam biti idealni za toplu sezonu

Boje, boje, boje – napokon ih viđamo u punom sjaju na policama domaćih trgovina i možemo vam kazati da smo presretni što se color vratio u svakodnevni život. Zelena je dominirala prvim dijelom proljeća i to najviše kao detalj kroz torbe, a žuta ju je slijedila u stopu. Svaki brend je ponudio poneki komad u ovim bojama koje kao da su najavile novu pozitivu i energiju koja nam je trebala.

Ljubičasta je u svoj pohod krenula sramežljivo s nekoliko komada koje smo vidjeli u ponudi brendova, a sada se rasplamsala kao vodeći trend i postala must have boja sezone. Ako vam se čini da je sve oko vas (i na društvenim mrežama) ljubičasto, u pravu ste.

Od manikura do sjenila, cipela, torbica i odjeće, sve nijanse ljubičaste su spremne za proljetnu modnu igru.

Možda se ne smatrate pravom obožavateljicom ove nijanse? U tom slučaju krenite s malim stvarima, točnije dodacima. Zgodna torbica poput one koju smo pronašli u brendu Bershka ili cipele kakve imaju Zara i Aldo, biti će sasvim ok iskorak u svijet ove boje.

Najpopularniji su nježni tonovi lavande i u toj boji ćete pronaći prekrasne haljine koje možete nositi s tenisicama ili štiklama. Svakako obratite pažnju na Zarin model midi duljine s tankim bretelicama koji jednostavno priziva ljetne večeri.

Možete odabrati i kupaći u ljubičastoj i to ne bilo kakav. Diesel (Fashion & Friends) u ponudi ima statement jednodijelni model s laserskim rezom koji će sigurno privući poglede na plaži. Za prohladne večeri svratite u adidas po najmekaniji pamučni hoodie s bijelim logotipom brenda. Nosite ga uz biciklističke hlačice u stilu Hailey Bieber i neke chunky tenisice.

U galeriji smo izdvojili naše ljubičaste favorite koji vas čekaju u trgovinama Arena Centra.