Ljeto je sve bliže, topići su sve kraći – tako nekako bi mogao zvučati haiku o aktualnom trendu koji je zavladao ulicama, društvenim mrežama i policama trgovina. Kratki topići su oda 90-ima, razdoblju koje još uvijek ima jak nostalgični prizvuk u estetici modernih mladih djevojaka. Od rebrastih topova s američkim izrezom, asimetričnih s rezovima, končanih, pamučnih, izvezenih – kada su topići za ljeto u pitanju, nosi se apsolutno sve.

Primjetno je da su neki topići za ljeto postali toliko maleni da izgledaju kao grudnjaci ili gornji dijelovi bikinija. Ako niste baš raspoloženi hodati gradom u nečemu što nalikuje na grudnjak, posudite trik od Instagram djevojaka i preko takvog topića odjenite veliki blejzer od lana ili košulju koja će biti u službi blejzera.

Kratki topovi će najbolje funkcionirati u kombinaciji s trapericama širokog kroja ili palazzo hlačama. Možete ih upariti i s uskim trapericama ali je nepisano pravilo da bi se istaknuo jedan pripijeni komad, drugi treba biti nešto opuštenije siluete.

Možete ih nositi i s maksi suknjama punog kruga ili suknjama s prorezom što će biti odlična solucija ako idete na neki ljetni koktel party.

U galeriji smo izdvojili nekoliko najpopularnijih modela kratkih topića koji su dostupni u trgovinama Arena Centra