Idealan look za produženi vikend: bijele traperice na dva načina

03. lip 2021

Vjerojatno se sjećate fotografija iz prošlih vremena kada je francuska ikona stila Jane Birkin privlačila poglede u kombinaciji bijelih traperica i lagane košulje s uzorkom.

Traper je sam po sebi vječni materijal. Klasik koji se ukorijenio kao dnevna uniforma žena i muškaraca i sigurno komad koji svi imamo u ormaru bez obzira na stil koji nosimo. Bijeli traper govori ljeto, a ove sezone se vratio u velikom stilu što će vam dokazati ponuda trgovina u Arena Centru koja je puna bijelih traperica u svakom mogućem stilu. Kako smo ušli u produženi vikend i nadamo se da ste negdje gdje vam je lijepo i gdje se imate priliku prošetati ili otići na piće, složili smo vam dvije jako jednostavne kombinacije u kojima glavnu riječ vode bijele traperice.

Sandale + traperice

Zemljani tonovi se odlično slažu s bijelom bojom i ako želite jednostavnu, a upečatljivu kombinaciju, svakako probajte onu u kojoj su bijele traperice (Zara) uparene s chic bodyjem (Bershka) u boji čokolade. Looku dodajte trendi oversized ceker (Kruna Mode) i udobne sandale s blok potpeticom koje možete nositi od jutra do večeri (Tommy Hilfiger).

Traperice Zara – 199,90 kn, bodi Bershka – 139,90 kn, sandale Tommy Hilfiger (Fashion & Friends) – 623,20 kn, naočale Bershka – 99,90 kn, torba Kruna Mode – 499 kn

 

Sandale + tenisice

Najbolja kombinacija za šetnju gradom ili za kavu je ona u kojoj vladaju tenisice (ShoeBeDo) i bijele traperice. Ne treba vam ništa osim obične pamučne majice s nekim fora natpisom ili grafikom (Pepe Jeans) i mačkastih naočala u futurističkom stilu (Bershka). Nabacite i jednu cool torbicu poput ove od tye dye trapera (Bershka)

 

Traperice Zara – 199,90 kn. majica Pepe Jeans – 185 kn, tenisice Cosmic Mickey DG (ShoeBeDo) – 599 kn, sat Bulova (Dicta) – 1370 kn, naočale Bershka – 79,90 kn, torba Bershka – 139,90 kn