Veliko je uzbuđenje krenuti u vrtić ili u školu. Nova lica, nova dječja prijateljstva, prvi korak u vanjski svijet i mali korak ka osamostaljivanju. Roditeljima ovo razdoblje zna biti stresno jer jasno je da djeca odrastaju i da postaju pravi mali ljudi, da se trebaju upoznati s okolinom i pronaći svoje mjesto u njoj.

S tim velikim uzbuđenjem dolazi i cijeli popis stvari koje dijete treba imati i koje su mu nužne za učenje. Srećom ne morate obilaziti cijeli grad da biste pronašli baš sve što vam je potrebno, već možete s mališanima doći u Arena Centar i na jednom mjestu kupiti doslovno sve od torbe do pernice.

Najveći izbor za školu ćete pronaći u trgovini Hoću Knjigu koja nudi pribor za sve uzraste. Torbe, olovke, zanimljive bilježnice s printom najdražih dječjih likova, bojice. Sve vas već očekuje u trgovini. Za vrtićku dob obavezno posjetite dućane Denis Igračke i Bubamara gdje ćete pronaći neodoljive setove bojica i igra koje će vrtić učiniti još zabavnijim, ali i preslatke torbe u svim bojama koje krase junaci iz crtića.

Ako su vašem klincu ili klincezi potrebne nove dioptrijske naočale, u Ghetaldus Optici se nalaze dva poznata brenda Skechers i Seventh Street koji imaju velik izbor dioptrijskih naočala i okvira vrhunske kvalitete.