Back To School: sve što vam je potrebno za novu školsku godinu

28. kol 2020

Odabrali smo najbolje iz školskog asortimana i olakšali vam potragu

Još nas nekoliko dana dijeli do početka nove školske godine što posebno veseli sve one kojima su nedostajali prijatelji iz razreda, užurbana atmosfera i žamor na školskim hodnicima. Kako bismo olakšali izbor i skratili vam vrijeme provedeno u shoppingu i traženju odgovarajućih artikala, na jednom smo mjestu sabrali sve što školarcima treba kako bi im povratak u klupe bio što lagodniji i veseliji. Pa krenimo redom.

back to school
back to school

Dobar ruksak je vjerojatno prvi na shopping listi za ovu sezonu. Treba biti dovoljno prostran da u njega mogu stati sve potrebne stvari za svaki školski dan, treba biti iznimno ugodan za nošenje ali i trendy, posebno kada govorimo o ruksacima koje nose djevojčice. Dečkima će se najviše svidjeti sportski ruksaci kojih ove sezone ima u izobilju. Nike, Puma, O’Neill, Sprayground, Champion samo su neki od brendova koji nude odličan izbor sportskih ruksaka. Za najmlađe tu su ruksaci ukrašeni popularnim likovima iz stripova na čelu sa Spidermanom i Batmanom. Djevojčice će sigurno osvojiti presladak ruksak s Mickey Mouse likom, jer uz njega možete kupiti tenisice i kapu s istim motivima. Dobar odabir za dječake i djevojčice ima i Kik u kojem također možete pronaći i školsku opremu. Pernice su neizostavan dio školskog asortimana, a možete ih pronaći u ponudi dm-a.

Udobna obuća je visoko na listi prioriteta i pritom mislimo na tenisice koje će poslužiti i više od jedne sezone. U trgovine su stigle nove jesenske kolekcije i izbor je doista impresivan te ovisno o željama vašeg školarca i vašim mogućnostima, možete odabrati između cijelog niza poznatih brendova. Puma, Converse, Nike, adidas, PittaRosso, Decihman, Ecco Shoes – svi su pripremili trendovske modele za dječake i djevojčice.

Ako trebate novi laptop savjetujemo da proučite ponudu Lenova i HP-a gdje vas očekuju povoljni načini plaćanja i velik izbor laptopa koji će biti od koristi cijeloj obitelji.

U galeriji pogledajte bogat izbor Back To School programa koji možete pronaći u trgovinama Arena Centra i Arena Parku