Što odjenuti za vikend u Istri?

27. srp 2020

Ležerna kombinacija za popodne koju možete isprobati već sljedeći vikend

Ljeto nam donijelo ona mala zadovoljstva poput vikend putovanja na neke od najdražih destinacija unutar zemlje. Trenutna situacija ne dozvoljava putovanja na neka svjetska odredišta, ali zašto bismo uopće patili za dalekim zemljama kada imamo toliko lijepih mjesta u Hrvatskoj na koja možemo otići i uživati u prirodnim ljepotama, gastronomskim užicima i mirnoj atmosferi.

Istra je prvi vrhu naše liste želja iz više razloga. Hrvatska Toskana kako joj mnogi tepaju pravi je raj za hedoniste. S bezbroj restorana koji nude domaće specijalitete, vinarija s nekim od svjetski poznatih domaćih brendova vina, malih domaćinstava i boutique hotela koji mogu konkurirati bilo kojem smještaju u gore spomenutoj Toskani, Istra je idealna destinacija za vikend putovanje.

Ako ste se odlučili zaputiti u vikend avanturu, i želite skoknuti na neki dobar ručak ili večeru, donosimo vam stilski prijedlog kako da za tu prigodu budete u trendu, a opet dovoljno opuštene.

Savršenu ljetnu haljinu za odlazak na ručak ili večeru, pronašli smo u novoj Conscious kolekciji brenda H&M. Radi se o raskošnoj midi haljini s puf rukavima u  nježnoj nijansi ružičaste koja se dobro kombinira s neutralnim dodacima. Lijepo će je zaokružiti dodaci poput sandala s trakicama u boji pudera s potpisom brenda Nine West i minimalističke bijele torbice s upečatljivom ručkom koju možete kupiti u trgovini CCC Shoes & Bags. Za kraj, nabacite sunčane naočale u vintage stilu s predimenzioniranim okvirima poput ovih s potpisom brenda Gucci (Optika Anda), jednostavne naušnice (Aldo) i slamnati šešir brenda Parfois.

Što odjenuti za vikend u Istri?
Što odjenuti za vikend u Istri?

Haljina – H&M, torba – CCC (Jenny Fairy) 179,00kn, sandale – Nine West, naočale – Gucci (optika Anda) 3.200,00kn, naušnice – Aldo 100,00kn, slamnati šešir Parfois – 160,00kn 

Što odjenuti za vikend u Istri?