H&M kolekcija za sve ljubiteljice održive mode

29. lip 2020

Nova ljetna kolekcija poznatog švedskog brenda donosi pravu poslasticu za sve ekološki osviještene žene

H&M već nekoliko godina radi na novim tehnologijama koje bi trebale doprinijeti održivom pristupu modi. Svi smo svjesni činjenice da je modna industrija jedan od najvećih zagađivača okoliša, a situacija je u posljednjih nekoliko godina postala alarmantna. Zbog toga se sve veći broj kuća okreće održivom dizajnu i recikliranim materijalima kako bi potaknuli na promjenu i u konačnici kupcima ponudili proizvod vrhunske kvalitete koji nosi predznak “eko”.

Trenutno, više od polovice materijala koje H&M koristi su reciklirani, organskog ili održivog  podrijetla, a od 2020. će 100 % pamuka koji se koristi za H&M proizvode biti iz recikliranih ili održivih izvora. Do 2030. im je u cilju koristiti samo materijale dobivene iz recikliranih ili održivih izvora.

Njihova Conscious kolekcija uživa veliku popularnost među ženama, kako zbog trendovskih krojeva tako i zbog činjenice da po razumnoj cijeni dobivaju proizvod načinjen od recikliranih ili organskih materijala poput pamuka, kvalitetnog tencela koji se već neko vrijeme koristi kao glavni materijal od strane manjih modnih brendova, a karakterizira ga iznimna lakoća održavanja i nosivost, te recikliranog poliestera.

U novoj ljetnoj kolekciji očekuje vas raskošan odabir haljina koje možete nositi u svim prigodama. Midi modeli su ukrašeni sveprisutnim uzorcima cvijeća i točkica, krojevi su opušteni te ih možete prilagoditi svojoj građi tijela s manjim stilističkim intervencijama. Ovisno o odabiru modnih dodataka, ove haljine možete nositi na ležerna druženja s curama, dejt ili na neko ljetno vjenčanje.

 

    Šarena midi haljina 199,00kn, cvjetna haljina 299,00kn

Kraći, mini modeli su prava poslastica s trendovskim voluminoznim puf rukavima i volanima. Ovi modeli će podići i najobičnije platnene tenisice ili espadrile. Za večernje prigode ih kombinirajte sa sandalama s trakicama ili nekim salonkama u jarkim bojama. Kolekcija je dostupna u H&M trgovini u Arena Centru.

      Ljubičasta mini haljina 199,00kn, crna kratka haljina  199,00kn