Što odjenuti za vikend na Hvaru?

13. kol 2020

Elegantna odjevna kombinacija za vikend na jednom od najpopularnijih otoka

Najsunčaniji i turistima najdraži hrvatski otok poznat je po kristalno čistom moru, skrivenim uvalama i vrhunskoj zabavnoj ponudi. Hvar je otok na kojem se možete izolirati i provesti pravi robinzonski odmor, ali i biti na izvoru svih trendovskih događanja na obali. Ove sezone očekuje vas nešto mirniji ambijent i velikih gužvi nema što će se posebno svidjeti svima koji su imali želju ovdje provesti odmor ali bez horde turista i čekanja u redovima za izlete na obližnje otočiće i vale.

Kako otok nudi dosta sadržaja i odlazak na plažu lako može završiti kao večernji izlazak, pripremili smo jednu bezvremensku odjevnu kombinaciju u kojoj ste spremni da vam se dan razvije u bilo kojem smjeru.

Okosnicu stajlinga čini udobna bijela pamučna haljina s gumbima koju možete pronaći u ponudi trgovine Kruna Mode. Ovaj model je iznimno popularan u ljetnim kolekcijama, lako se kombinira, i izgleda dobro s tenisicama, natikačama, štiklama ili espadrilama koje smo pronašli u ljetnoj kolekciji brenda Springfield i odabrali kao idealan dodatak. Plažu ćete dočekati spremni u dvodijelnom kupaćem kostimu s grafičkim uzorkom s potpisom brenda Lisca, a u veliku slamnatu torbu (Women’s Secret) spremite mekani ručnik za plažu kuće Tezenis. Ovaj ljetni look možete pronaći u trgovinama navedenih brendova u Arena Centru.

 

 

Što odjenuti za vikend na Hvaru
Što odjenuti za vikend na Hvaru

Haljina – Kruna Mode 539,00kn, sunčane naočale – Saint Laurent (Optika Anda) 1.224,00kn, špagerice – Springfield 125,00kn, torba za plažu – Women’s Secret 175,00kn, kupaći kostim – Lisca, ručni sat – Bulova (Dicta) 2.016,00kn, ručnik za plažu – Tezenis, rumenilo – Jane Iredale (DermaCare)

Što odjenuti za vikend na Hvaru