Što odjenuti za ured kada je temperatura iznad 25 stupnjeva? Ova dva prijedloga će vas inspirirati

14. lip 2021

Možete biti chic i u skladu s poslovnim dress codeom čak i kad su temperature visoke

Nećemo se voditi onim klasičnim ljudskim zanovijetanjem kada jedva čekamo ljetne mjesece, a onda kad nam sunce dođe kukamo da je previše vruće. Možete se odjenuti u skladu s temperaturama, izgledati jako moderno i decentno i pritom otići u ured. Kada se bira odjeća za posao, važno je da prilikom odabira tijekom ljetnih mjeseci vodite računa o tome da kupujete kvalitetne materijale. Lan, pamuk, viskoza, micromodal – sve su to materijali u kojima koža diše i u kojima možete bez problema provesti cijeli radni dan.

Ovisno o vrsti posla koju obavljate i dress codea koji je zadan, u nastavku vam donosimo dvije opcije. Jedna je za ljubiteljice hlača, a druga je za dame koje su jedva dočekale da uskoče u haljine. Obje kombinacije su dostupne u trgovinama Arena Centra i Arena Parka.

Palazzo hlače

Ovaj kroj ne gubi na popularnosti prvenstveno jer se radi o klasiku koji lijepo odijeva svaku figuru. Lagane su za kombiniranje i možete ih pronaći u svim mogućim bojama. Za ljeto su načinjene od laganih materijala koji vas hlade te svakako pogledajte koji brend ima najbolju ponudu. Krem hlače palazzo stila smo pronašli u Zari i kombinirali ih s laganom košuljom bez rukava s prugicama, koja dolazi iz ponude brenda Tommy Hilfiger. Ovom sofisticiranom dvojcu smo pridodali natikače u baby plavoj (CCC) i trendovsku torbu od isprepletene kože (CCC) u krem nijansi.

A slične artikle provjerite u kolekcijama trgovina: Peek & Cloppenburg i Orsay.

Hlače Zara – 199,99 kn, košulja Tommy Hilfiger (Fashion & Friends) – 370,30 kn, natikače CCC – 449 kn, sat Breil (Dicta) – 482,50 kn, torba Kick & Heelz – 479 kn

Haljina s uzorkom

Najženstvenija ljetna opcija kada je u pitanju odjeća za posao jest haljina, pogotovo ako dolazi s nekim upečatljivim uzorkom kao ovaj primjerak koji smo pronašli u brendu Liu Jo (Fashion & Friends). Možete je kombinirati s ravnim sandalama ili mokasinama, a možete se odlučiti za natikače od kože kakve ćete naći u Zari. Kvalitetni modni dodaci su “must have” te kombinaciji pridodajte Replay torbu u boji karamele, fine naušnice (Argentum) i narukvicu (Prahir) kao statement komade koji će zaokružiti look. I da, ne zaboravite ruž.

Haljina Liu Jo (Fashion & Friends) – 1029 kn, natikače Zara – 399,90 kn, narukvica Prahir, naušnice Argentum – 780 kn, torba Replay – 890 kn, ruž Kiko Milano