Dočekali smo ga! Trajalo je predugo, ali napokon imamo natruhe ljeta, sunčanih i dugih dana, odbacivanja pet slojeva odjeće koju smo nosili sve do kraja svibnja. Gradske ulice napokon izgledaju živahno prepune haljina s uzorcima, kratkih hlačica, suknji i naravno sandala kojima smo se veselili kao da ćemo osvojiti na lutriji.

Ako se još niste ufurali u potpetice (znamo da je teško nakon duge zime i tenisica), a opet želite nešto chic da kompletirate svoju ljetnu kombinaciju, ovo je shopping vodič za vas. Ponuda trgovina Arena Centra je prepuna ravnih i udobnih sandala u kojima će vam hodanje biti kao na oblaku. Pogotovo kada vidite modele koji izgledaju kao mali jastučići (ovaj trend nam je sigurno ostao od pandemije).

Modeli u stilu brenda Birkenstock i dalje uvjerljivo vladaju, a tome se nije za čuditi. Naime nema poznate influencerice koja se nije fotografirala na Instagramu u nekoj verziji ovih sandala. U popularnosti ih slijede klopme kakve možete provjeriti u ponudi trgovine Kopitarna te sandale s detaljima poput čvora, zakovica ili lanaca, a sve su inspirirane svjetskim uspješnicama dizajnerskih kuća. Debeli zlatni lanac ili niz sitnih? Odluka je na vama, samo je važno da su udobne i da u njima možete prohodati cijeli grad.

U galeriji smo izdvojili nekoliko trendy modela. Nadamo se da ćete pronaći svog favorita.