Ne znamo jeste li tim “cipele” ili “tim” torbe, ali sigurno nećete ostati ravnodušni na proljetnu ponudu modnih dodataka u kojoj je sve napokon podređeno bojama, teksturama i uzorcima. Prošla godina nam velikim dijelom nije dozvolila da prošetamo nove modele torbica, ali zato proljeće izgleda optimističnije.

Iako je ponuda raznovrsna, nekoliko ključnih trendova se može izdvojiti već na prvi pogled. Ženske torbe za proljeće uključuju pastele u svim mogućim varijacijama (lila, plava, puder roza), koje su jedan od najvećih trendova i sigurno nećete pogriješiti ako u svoju kolekciju torbica dodate neki nježni primjerak s kojim ćete upotpuniti svoju proljetnu kombinaciju. U Aldu vas očekuje pravi damski model s ručkom u nježnoj nijansi jorgovana, a pastelno plavu baguette torbicu možete pronaći u ponudi CCC. Potom imamo i torbe od prošivene i teksturirane kože koje su popularne već godinu dana. Zara je napravila boom sa svojom kolekcijom prošivenih torbi s debelim zlatnim lancem i rasprodaju se jako brzo.

Tu su i modeli u color block kombinacijama boja ili s uzorkom kakve možete pronaći u uvijek veselom Desigualu i Kruna Mode.

Što se oblika i veličina tiče, stvarno nema pravila. Nose se extra large torbe (shoppers), srednje veličine (baguettes, saddle) i mini torbe u koje vam stane tek mobitel, ključevi i ruž za usne.

U nastavku donosimo najljepše modele koji su dostupni u trgovinama Arena Centra i Arena Park.