Nećemo lagati ako kažemo da nam je svima drago što je ova 2020. na izmaku. Još nas dva tjedna dijele do ulaska u 2021. za koju se nadamo da će biti bolja od one koju ostavljamo iza nas. Svjesni smo situacije u kojoj ćemo svi dočekati Novu Godinu kod kuće okruženi s tek nekoliko bliskih ljudi ili u dvoje.

Pa ipak, kraj ne mora biti ružan kao početak, a to ćete sigurno postići ako se za tu večer izvučete iz odjeće za “po kući” (znamo da je imate, mi je nosimo stalno) i odjenete nešto lijepo za sebe kao službeni pozdrav jako iščekivanoj 2021.

Što odjenuti?

Haljine su uvijek dobar izbor i lako se kombiniraju. Možete se prisjetiti minulih dočeka i velikog glamura koji je tada vladao te se odlučiti za neku red carpet kreaciju kakve ima brend Liu Jo, ili se možete jednostavno veseliti udobnoj maksi haljini  s uzorkom koju ćete onda podignuti s nekim upečatljivim komadoma nakita. U svojoj ponudi ih ima brend Springfield i brend Desigual. Ako vam haljine nisu omiljene, probajte kombinaciju topića sa šljokicama i hlača kakve možete pronaći u H&M-u, a dobro će vam doći i plisirana metalik suknja u kombinaciji s laganom bluzicom bez rukava koju možete pronaći u kolekciji brenda Comma.

U galeriji vam donosimo naše prijedloge koje možete pronaći u trgovinama Arena Centra.