Za doček obujte visoke potpetice. Imamo ideje za vas

17. pro 2020

Izbacite se iz kućnih papuča i na doček Nove Godine uskočite u neke elegantne štikle

Društvenim mrežama već neko vrijeme kruži meme koji kaže “moje štikle vjerojatno misle da sam umrla”. Svaka žena koja voli visoke potpetice prepoznat će se u ovoj konstataciji. Godina i ritam života su nas prisilili da odbacimo većinu lijepih stvari i prepustimo se “novom normalnom” kao i “novom udobnom” što se posebno odrazilo na modni izričaj.

Za doček Nove Godine se prisjetite vremena kada ste bile djevojčice i obuvale štikle iz maminog ormara za hodanje po kući. Koliko god vam se ta uspomena nekoć činila smiješnom i simpatičnom, realnost je takva da ćemo 2021. dočekati baš u tom stilu. Već smo napomenuli da ne postoji dan u ovoj godini kada ste mogli odjenuti nešto svečano, a da se ne osjećate čudno. E pa taj dan nam se bliži i predlažemo da iz ormara izvučete najljepšu haljinu, nabacite neki “killer heels” i budete lijepe same za sebe, jer na kraju to je i najvažnije.

 

U trgovinama Arena Centra i Arena Parka ćete pronaći baš sve što vam je potrebno za doček kod kuće, uključujući i zvijezde današnjeg teksta – cipele s potpeticom.

Odaberite klasične crne salonke s twistom poput onih kakve nudi brend Liu Jo, a koje dolaze s kožnatim volanima. Možete se odlučiti za baršunasti model s logotipom kakav ima Tommy Hilfiger. Statement gležnjače također imaju svoje mjesto u novogodišnjem looku, pogotovo ako ih kombinirate s mini haljinom. Miss Sixty nudi luksuzan model od kroko kože, a Liu Jo model od crne glatke kože ukrašen sitnim zakovicama.

U galeriji donosimo pregled svečanih cipela za doček. Možete i zaplesati u njima. Tko vam brani?