Baš sve u Arena Centru

11. pro 2020

I ove godine Arena Centar vas očekuje s pregršt blagdanskih aktivnosti u kojima može uživati cijela obitelj

Hvata li vas blagdanska groznica? Jeste li već počeli razmišljati o ukrasima i poklonima za najdraže? Zašto ne biste obavili baš sve u jednom danu, na jednom mjestu te usput možda i osvojili vrijedne nagrade, napravili fotografiju za pamćenje ili sudjelovali u humanitarnoj akciji i uljepšali ovo vrijeme darivanja onima kojima je  najpotrebnije?

Uz siguran shopping i raskošnu ponudu svega što vam je potrebno kako bi ovi blagdani bili topli i ugodni Arena Centar ima brojne aktivacije i pogodnosti za vas.

Napravite nešto lijepo za druge i kao poklon odaberite Arena poklon karticu koja vrijedi u 140 trgovina centra i s kojom možete sudjelovati u humanitarnoj akciji koja za cilj ima donaciju udruzi Down 21. Odaberite lijepi božićni etui s potpisom umjetnice Mirne Sišul i ubacite željeni iznos u donacijsku kutiju te poklonite najbolji poklon ovog Božića. Više detalja o ovoj hvale vrijednoj akciji saznajte ovdje

Do 23.12. možete osvojiti 10 tisuća kuna koje ćete sigurno bez problema potrošiti u trgovinama Arena Centra i Arena Parka. Ako vam nedostaje inspiracije za shopping, svakako proučite sve naše vodiče i prijedloge koje vam donosimo iz tjedna u tjedna na lookbook.hr

Znamo da je trenutno malo mjesta u gradu na kojima možete napraviti savršenu božićnu fotografiju kakvu imate svake godine. Ovdje uskačemo u pomoć s našom čarobnom božićnom sobom koja izgleda kao savršen set za vaš Instagram.

Djed Božićnjak se i ove godine nalazi u Arena Centru i to u vašim telefonima. Pronađite ga na photo pointu ispred ili unutar Arena Centra i Arena Parka, slikajte se s njim i možda osvojite bon u iznosu od 1000 kuna. Sve detalje ove igre pronađite ovdje.

A u namjeri da vam još jedan shopping učinimo laganim i brzim iskustvom, u galeriji vam donosimo selekciju poklona do 300 kuna. Sigurni smo da se u njoj krije nešto što će vam se svidjeti.