Najbolje proljetne tenisice za nju i njega

03. ožu 2021

Donosimo vam najveći vodič kroz sportske i lifestyle modele tenisica koje morate vidjeti

Sigurno ste primijetili (na Instagramu, a gdje drugdje) da sportski brendovi izbacuju nove modele tenisica svakih nekoliko tjedana. Potražnja za tenisicama je dosegnula svoj vrhunac i nema naznake da će se stvari usporiti. Muškarci, žene, tinejdžeri – svi su željni novih modela koji će biti posebniji od onih prijašnjih. Neki modeli imaju toliko paprene cijene da vam se zavrti u glavi, pogotovo ako se radi o limitiranoj kolekciji i suradnji s nekim high end brendom.

Tenisice su generalno podijeljene na lifestyle i sportske modele, iako se u posljednje dvije godine i tu granica malo briše. Performanse određenih lifestyle modela su iznimno sportske i dizajn više nije jedina stavka koju kupci gledaju kada traže tenisice za svaki dan. Inovativne tehnologije poznatih brendova su zastupljene na većini modela i osiguravaju udobnost, stabilnost i dugotrajnost.

U trgovine Arena Centra i Arena Parka je stiglo bezbroj novih tenisica i doista je teško izdvojiti tek nekolicinu, ali smo vam napravili pregled u kojem možete pronaći i tenisice za gym i tenisice za styling. Pa krenimo redom.

Tenisice za žene

Zaboravite jednostavne modele. Ove sezone je sve u color blockingu, aplikacijama, futurističkom dizajnu robusnog izgleda. Da, poneki minimalistički model ćete pronaći, ali proljeće je pravo vrijeme da se malo zaigrate i unesete boje u svaki dan. Nježnije tonove ćete pronaći kod brendova Puma, Aldo, CCC i adidas, a upečatljive modele koji privlače pažnju potražite u Ecco Shoes, Replay, Mass Stores i Shoosteru. Što se kombinacija tiče, nema pravila. Traperice, suknje, haljine, odijela – sve u čemu se osjećate odlično, igra.

Tenisice za muškarce

Znamo da su vam tenisice omiljena obuća i da biste ih najradije nosili na posao s odijelima i u svakoj mogućoj kombinaciji. E pa, dobra vijest je da sa stilističke strane to itekako možete (ne znamo za onu situaciju poslovni dress code). Za odijela ili elegantnije stylinge birajte jednostavne tenisice kakve ima CK ili Gant. Sportski look ili traperice možete upotpuniti s nešto robusnijim modelima kakve ima Nike, Reebok ili Replay.