Jedina haljina koja će vam trebati ove zime za poslovne prigode

31. sij 2021

Jednostavne odjevne kombinacije su uvijek najbolje rješenje pogotovo kada govorimo o poslovnim prigodama

Trenutno smo u fazi kada kupujemo pametno, ciljano i funkcionalno, i to isključivo komade koje možemo nositi više puta u više stylinga i koji se slažu s ostatkom odjeće koju imamo u ormaru. Ako i dalje morate ići u ured, odlaziti na sastanke i nemate priliku raditi od kuće, onda će vam dobro doći neki primjerak odjeće koji stvarno možete iznositi i pritom izgledati sređeno i u skladu s poslovnim dress codeom, a mi predlažemo da to bude haljina.

U tom segmentu i u ovoj sezoni, ne postoji bolji komad od pletene haljine koja je dovoljno neutralna da može istrpiti sve dodatke. Kada birate boju, uvijek odaberite smireniji ton poput crne, bordo ili smeđe kakvu smo pronašli u ponudi kuće Zara. Cijena joj nije visoka i iznosi 199 kuna. Iako je možete nositi na više načina, predlažemo dva apsolutna klasika s kojima je teško pogriješiti.

Niske čizme i camel coat

Sve što vam je potrebno je dobar camel kaput (Massimo Dutti) kojim se možete ogrnuti za poslovni sastanak. Ravne čizme neće ubiti eleganciju haljine niti ćete izgledati previše ležerno. Odaberite model od brušene kože (Tommy Hilfiger). Look upotpunite sa sofisticiranim detaljima poput torbe s uzorkom kuće Aldo, ručnog sata Swarovski i sunčanih naočala mačkastih okvira (MaxMara).

Kaput Massimo Dutti 2599 kn – 1299 kn; haljina Zara 199,90 kn ; čizme Tommy Hilfiger (Office Shoes) 1139 kn – 683,40 kn; torba Aldo 490 kn – 294 kn; naočale MaxMara (Ghetaluds) 1100 kn – 770 kn; ručni sat Swarovski 2999 kn – 2099,30 kn

Teddy bunda i visoke čizme

Ne znamo jeste li poput nas zaboravili hodati u štiklama, ali ako niste, evo prilike da ih obujete. Odaberite model visokoh čizama od imitacije kroko kože koji je bio jedan od najpopularnijih uzoraka ove sezone, kako na cipelama tako i na torbicama. Detalji neka budu minimalni. Dovoljna je narukvica od karika u zlatnim tonovima (Mark Pjetri) i kvalitetna kožna torba u boji konjaka (Massimo Dutti).

Teddy kaput Bershka 449,60 kn – 269,90 kn; haljina Zara 199,90 kn; čizme Deichmann 369,00 kn – 184,00 kn; torba Massimo Dutti 949 kn – 699 kn; narukvica Mark Pjetri 2700 kn – 1350 kn

Svi modeli su dostupni u trgovinama Arena Centra.