Znamo da vam shopping često predstavlja muku i da sigurno nije jedna od dražih muških disciplina. Lutanje po trgovinama, isprobavanje odjeće, adrenalin koji žene doživljavaju kao cardio trening, muškarcima je često zamoran i nepotreban. Zato smo tu da vam pomognemo i selektiramo komade iz raskošne jesenske ponude koji će vam sigurno biti neophodni za jesen.

Pa što to svaki muškarac treba imati u ormaru ove jeseni? Odgovor je sve nužne klasike koje možete kombinirati s komadima iz prijašnjih sezona, a koje već posjedujete. Na prvom mjestu to je dobar kaput. U kaput investirate jer je nužni odjevni predmet koji mora biti kvalitetan i dobro krojen. Pogledajte modele renomirane kuće Boss iz čije ponude smo izdvojili jedan elegantna primjerak s decentnim kariranim uzorkom. Ako kupujete za poslovni look ne možete zaobići košulje (Springfield) i veste (S.Oliver) ispod kojih nosite košulje. Birajte neutralne tonove sive, crne, boje pijeska – sve ono što možete uklopiti u stajling za odlazak u ured.

Za vrijeme provedeno u ležernijim aktivnostima bit će vam neophodne tenisice. Ponuda je i više nego dobra, te na vama je da samo odaberete model po ukusu. Možete se odlučiti za vječni Adidasov klasik Stan Smith koji ove sezone dolazi u verziji od crne kože ili neki duboki model kakav nudi Champion.

U sferi modnih dodataka ručni sat je i dalje statusni simbol. Sofisticiran primjerak vas očekuje u trgovini Cordis s potpisom brenda Jacques Lemans. Ruksak u koji možete staviti laptop ili ga možete nositi umjesto muške torbe smo pronašli u trgovini Fashion & Friends s potpisom kuće Calvin Klein. A ako planirate poslovna putovanja i trebate novi kufer, svakako zavirite u kultni Samsonite koji je već desetljećima simbol kvalitete i elegancije kada je riječ o putnim torbama.

U galeriji smo izdvojili 10 proizvoda koje možete pronaći u trgovinama Arena Centra.