Što vam je potrebno za dobar i kvalitetan san? Najmekanija posteljina u koju se možete ušuškati

06. srp 2021

Malo toga nas može raveseliti kao odmor nakon dugog dana u uredu, a jedna od stvari koja nas posebno veseli jest zavaliti se u mekani krevet i ušuškati se prije spavanja

Koliko u prosjeku spavate? Imate li prijeko potrebnih 8 sati sna ili ste jedan od onih nemirnih spavača koji se svako malo budi i ne može sastaviti cijelu večer u komadu? Dobar i kvalitetan san jako je važan jer je to jedino vrijeme kad nam se tijelo regenerira i priprema na sve aktivnosti kojima ćemo ga opteretiti sljedeći dan. Za dobar san je nužno da zaboravite scrollanje po telefonu, upaljen televizor, gledanje u kompjuter – sve što vam opterećuje oči i drži vas budnima. Bilo bi dobro i da smirite mozak što je više moguće iako znamo da je to nemoguća misija, pogotovo ako vas muče neke stvari, ali stručnjaci kažu da je najbolje umiriti se koliko možete u zatamnjenom prostoru i lagano tonuti u san. Nije nevažno ni na kakvom madracu spavate ni od čega vam je napravljena posteljina. Umjetni materijali iritiraju kožu i doprinose nemirnom snu te kada kupujete posteljinu ne bojte se uložiti u nju, jer to je investicija koja će vam se isplatiti godinama.

Kvalitetna posteljina

Posteljine nisu trendovski komadi i ako uložite u neku doista kvalitetnu od finog pamuka, trajat će vam dugo i znat ćete na što ste potrošili novac. Posteljina je također odličan i praktičan poklon ako darujete nekog koga dobro poznajete i za koga znate da će ga ovakav poklon razveseliti. U Arena Centru je prva destinacija za posteljinu (ali i ostale dekore i tekstile za dom) trgovina Family, koja postoji još od 1993. godine. Počeli su kao mala kuća da bi se prometnuli u vodeće ime na hrvatskom tržištu tekstila. Kako? Jednom rječju kvaliteta zbog koje im nisu mogle konkurirati ni neke inozemne tvrtke koje su stigle na naše tržište. Ono što nije uvezeno uz stroge provjere dobavljača, izvora sirovine i tehnologije, napravljeno “in house” kako bi bili sigurni da na tržište izlaze samo provjereni proizvodi iz njihove radionice.

Danas u njihovoj trgovini u Arena Centru možete pronaći doslovno sve što vam je potrebno za opremu doma tekstilima, s naglaskom na mekane posteljine koje donosimo danas i koje će vam sigurno biti najbolji suputnici u dobrom i mirnom snu. Možete odabrati između bezbroj materijala, boja i uzoraka, ovisno o stilu u kojem vam je uređena spavaća soba. Sva posteljina je načinjena od vrhunskih materijala po mjeri svakog kupca koji cijeni kvalitetu i vraća se po još.