Nedjelja kod kuće? Evo što vam je potrebno za savršen ugođaj

07. velj 2021

Ugodite si uz male trikove i napunite baterije za radni tjedan

Ugoditi sebi i izvući najbolje od trenutne situacije je postala prava vještina u posljednjih nekoliko mjeseci. Najviše vremena provodimo kod kuće i sama nemogućnost vanjskih aktivnosti nam to stanje često otežava. Doći kući nakon napornog radnog tjedna ili nakon vikend izlaska je nekoć bilo pravo zadovoljstvo. Sada kada tih aktivnosti nema i sve je svedeno u naša četiri zida, nekad vam se može činiti kao da je dom samo mjesto u kojem čekate da sve prođe.

Kako si pomoći?

Ne smijemo zaboraviti na sitna zadovoljstva zbog kojih se osjećamo bolje, koja nas opuštaju i donekle olakšavaju ovu novu normalu. Nedjelja je i inače bila odličan dan za resetiranje i pripremanje za stres poslovnog tjedna koji dolazi. Nema razloga da je ne iskoristite i izvučete maksimum za sebe. Kako? Jutro započnite s finom kavom i dajte si vremena da je napravite baš po svom guštu. Napravite zdravi i energizirajući smoothie sa svježim voćem i povrćem i uzmite knjigu. Da, pravu knjigu koju ćete čitati u miru bez naprezanja očiju i gledanja u ekran bilo koje vrste.

Organizirajte si mali spa tretman u stilu scena iz romantičnih filmova. Što vam je potrebno? Pokoja mirisna svijeća, mirisna kupka i njega za tijelo od koje ćete se instantno osjećati bolje. Još ako u pozadini pustite neku opuštajuću glazbu, imate atmosferu kao iz hotela. Odjenite ogrtač mekan poput zagrljaja, zavalite se na kauč i nazovite drage ljude, bilo da su prijatelji ili obitelj. Dobar razgovor nikada nije na odmet. Ništa od navedenog nije teško ni komplicirano za napraviti. Važno je samo da si stvorite ritual kojem ćete se veseliti i da nedjelju napravite danom za sebe. Ubrzo ćete joj se veseliti.

Delimano Joy Espresso aparat za kavu (Topshop) – 699,90 kn; L’Occitane opuštajuća svijeća – 141,36 kn; LUSH bomba za kadu – 60,00 kn; Nutri Bullet shaker (Dormeo Home) – 499,90 kn; Knjiga “Ti Si Moje Sve” (Hoću knjigu) – 129 kn; Vitapur jastuk – 203,94 kn; Deka Pierre Cardin (Family Intertekstil Stanić) – 639,92 kn; pidžama Tezenis – 159 kn; kućni ogrtač JYSK – 169 kn; L’Occitane mlijeko za tijelo – 192,80 kn

 

Svi artikli su dostupni u trgovinama Arena Centra i Arena Park.