Dvije proljetne kombinacije koje će vam olakšati shopping

25. svi 2021

Ne znate što odjenuti na ovom vremenu? Imamo dva zgodna prijedloga za vas

Kad kažemo “proljetne” mislimo na proljetno-jesenske jer ništa nam ne sugerira da smo skoro pri kraju proljeća, Izađete u jakni, do podne ste u kratkim rukavima, oko 15h vam treba kabanica, a navečer je za laganiji kaput. Nikada nije bilo izazovnije odjenuti se nego ove sezone, stoga vam predlažemo slojevite kombinacije kao ključ uspjeha. Odlučili smo se za elegantnu i sportsku kombinaciju koje su sigurno standardni dio vašeg stila, ovisno o prigodi u kojoj se nalazite.

Dvije proljetne kombinacije:

Elegantna kombinacija

Kako smo kazali, slojevitost je ključ uspjeha na ovom vremenu i da, jasno nam je da vas potencijalno živcira skidanje i odijevanje i nošenje majica i jakne, ali tu smo gdje jesmo. Za elegantniji look ili poslovnu ležernu eleganciju (ako vam dress code dozvoljava), odabrali smo kombinaciju klasičnih traperica (Zara) s laganom košuljom od organskog pamuka (Zara). Organski pamuk je vrhunski materijal za ljeto i ako se temperatura promijeni od 20 do 9 stupnjeva u jednom danu, možee biti sigurni da će vam koža disati. Kao idealan dodatak odaberite lagani baloner (Boss) i tenisice koje su nešto elegantnijeg dizajna (Aldo).

Baloner Boss – 2990 kn, traperice Zara – 199,90 kn, košulja Zara – 229,90 kn, tenisice Aldo – 630 kn, torba Zara – 449,90 kn, naočale Ghetaldus – 442 kn

Sportska kombinacija

Ležernije od mekane i udobne trenirke ne može i sigurni smo da vam još nije dosadila, pandemiji unatoč. Ovdje nema previše filozofije oko slaganja stylinga, samo gledajte da nosite trenirke od dobrih materijala koje će vam trajati barem nekoliko sezona. U brendu Desigual smo pronašli donji dio trenirke s neon vezicama. Neon je inače jedan od većih trendova sezone, kako u ženskoj tako i u muškoj modi. Kombinirajte je s pamučnom majicom mega popularnog brenda The North Face, a kao osiguranje od niskih temperatura ponesite hoodie majicu Napapirji. Look upotpunite s udobnim sportskim tenisicama.

Donji dio trenirke Desigual – 909 kn, majica The North Face – 189 kn, hoodie majica Napapijri – 1099 kn, čarape adidas (The Athlete’s Foot) – 119,95 kn, tenisice Napapijri – 949 kn