Vrijeme za vikend je promjenjivo. Što odjenuti?

13. svi 2021

Vjerojatno niste mislili da će nam odijevanje predstavljati takav izazov u sredini svibnja?

E pa vjerujte nam da nismo ni mi. Jedan dan je kao stvoren za sandale i haljine, drugi dan opet vadimo jakne i kapute iz ormara i sve nam se čini da ove sezone nema onog proljetnog čišćenja ormara jer nam od dana do dana treba apsolutno sve. Praćenje prognoze nam je gotovo postalo svakodnevni hobi jer više ne izlazimo iz kuće bez da pogledamo što nam se sprema, a vikend prognoza kaže promjenjivo. Subota je vjerojatno sunčana (uzmite informaciju s dozom opreza), a nedjelja nam dolazi s povremenom kišom. Ako ste se spremili za neke vikend aktivnosti, poput kave ili ručka (pod tendom), a nemate pojma kako se odjenuti, donosimo vam prijedlog kombinacija za subotu i nedjelju.

Subota

Potencijalna proljetna temperatura obećava lijenu kavu na suncu i možda brzinski ručak u gradu. Kad je toplo, ne treba vam previše odjeće ni filozofije. Jedna zgodna i udobna haljina bit će sasvim dovoljna. Mi smo je pronašli u ponudi brenda Replay i radi se o modelu od trapera na kopčanje. Možete je upariti sa štiklama ili robusnim tenisicama u kojima možete prohodati cijeli grad (Nike). Upotpunite je zgodnom torbom u najtrendi boji sezone – ljubičastoj, i look zaokružite sa šarenom svilenom maramom koju možete staviti oko glave ili je zamotati oko repa i sunčanim naočalama (Ghetaldus).

Haljina Replay – 1120 kn, marama Zara – 69,90 kn, tenisice Nike (Athlete’s Foot) – 1059,95 kn, torba Aldo – 490 kn, naočale Ghetaldus – 288 kn

Nedjelja

Znate li kako je najbolje prkositi kišnom danu? S nekom vedrom bojom koja će vas oraspoložiti čak i kada je vani “nova jesen”. Iz tog razloga za kišnu nedjelju biramo vatreno crvenu kao ključni element raspoloženja. Crvene hlače ravnog kroja (Pepe Jeans) sparite s majicom na prugice (Desigual). Look smo zaokružili s vodotpornom jaknom/parkom brenda Replay i tenisicima Street Heart (ShoeBeDo), a za potpuni crveni look smo pridodali torbu Desigual.

 

Tenisice Street Heart (ShoeBeDo) – 679 kn, hlače Pepe Jeans – 705 kn, majica Desigual – 379 kn, torba Desigual – 529 kn, jakna Replay – 1950 kn