Back To School: donosimo sve cool modele tenisica za jesen

02. ruj 2020

Ne morate tražiti dalje, sve što trebate smo našli na jednom mjestu

Znate li čega nikad nemamo dovoljno u ormariću s obućom? Tenisica! Čak i kada prođe sezona i one koje smo već iznosili nas gledaju i mame da ih opet prošetamo po gradu, uvijek nam se dogodi ljubav na prvi pogled s nekim novim modelom koji je tek predstavljen.

Upravo smo takav osjećaj imali na pregledu novih jesenskih kolekcija s potpisom poznatih sportskih i modnih brendova. Izbor je toliko cool da je teško odlučiti se za jedan model. Vjerujte nam na riječ. Stvarno smo probali.

tenisice za jesen

I dok je u proljetnim i ljetnim kolekcijama vladalo pravo šarenilo i maksimalizam, u jesenskim nas očekuju nešto smireniji tonovi crne, bijele, sive, s akcentima u jarkim tonovima poput crvene, zelene i žute. Naravno ako i dalje želite privlačiti pažnju, možete pronaći i modele u snažnijim bojama poput crvene kakvu ima New Balance (MASS) ili smaragdno zelene koju ove sezoni preferira brend Mizuno (Polleo Sport).

 

Modeli variraju od klasičnih sportskih, lifestyle dnevnih do robusnih koje su još uvijek jako popularne posebno u ženskom stilu. Aldo ima robustan model nježnog stila u color block kombinacijama ružičaste i sive. Idealno će pristajati uz midi haljine koje su veliki trend ove jesenske sezone, ali i uz traperice, bijeli pamučni t-shirt i neki dobar baloner.

 

Vječni klasici su uvijek u trendu, a pritom posebno mislimo na adidas modele (Shooster) i njihove best sellere poput Superstara i Gazelle. Ove sezone dolaze u tonovima sive i bijele. Lagano za kombiniranje i praktično za svaki dan.

 

 

Nike, Puma i Reebok garantiraju udobnost s futurističkim modelima tenisica s debelim potplatom u kojem imate osjećaj kao da lebdite nad zemljom. Nosite ih uz trenirke, sweatshirt u kombinaciji s trapericama.

U galeriji pogledajte naj cool modele koje možete pronaći u trgovinama ArenaCentra. i Arena parku