Kada danas zamišljamo moderno odjevenog muškarca, to razmišljanje je puno šire nego prije deset godina. Da ste kojim slučajem prije tih deset godina odjenuli tenisice s vašim najboljim odijelom, mnogi bi vas promatrali u čudu. Srećom, napokon smo došli do ere kada svatko može nositi što želi (to ne znači da trebate otići u ured kao da ste krenuli na plažu), i da svatko može izraziti svoj stil kroz odjeću i dodatke, a da se pritom osjeća slobodno.

Muška odjeća, odnosno garderoba je u svojoj suštini jednostavnija od ženske jer se uvijek temelji na nekoliko komada koji se rotiraju ovisno o sezoni. Iako muškarci ne kupuju tako često kao žene, skloniji su kupovini kvalitetnih komada koji dugo traju i koji obično imaju potpis brendova kojima vjeruju. U tome bi se dalo dosta naučiti od jačeg spola koji je čak održiviji u pristupu shoppingu.

Upravo zato smo na našu shopping listu stavili komade koji su doista bezvremenski i koji vam neće trajati samo jedno ljeto. Štoviše, od svih ovih komada možete složiti nekoliko stylinga za ovo razdoblje i za ranu jesen.

Što se našlo u našoj shopping košarici? Pa jedan klasičan blejzer s dvostrukim kopčanje, hlače od prirodnih materijala koje lijepo pristaju na tenisice i cipele, elegantni ručni sat, minimalističke kratke hlačice bez kojih ne možemo zamisliti ljetnu sezonu, crne natikače od kože, klasična košulja s decentnim prugama, klasična polo majica koja je ove sezone doživjela veliki modni come back, lifestyle tenisice u zemljanim tonovima, kvalitetne naočale i naravno jedan sofisticirani ručnik za plažu.

Proučite sve komade u galeriji ispod, ali i prošetajte trgovinama poput Heraldi for Men ili Scotch & Soda.