Odjenite se za godišnji odmor na sniženju – savršeni komadi odjeće za muškarce

25. srp 2022

Grad polako ali sigurno prazni, što znači da će vam shopping biti pravo VIP iskustvo. Uzmite si cijeli dan prije godišnjeg, prošetajte trgovinama, popijte kavu u međuvremenu i pripremite se za nekoliko zasluženih tjedana odmora

Ne volimo generaliziranja i stereotipe, ali moramo vam priznati da su žene dovele shopping na sniženjima do savršenstva. Plan kupovine, popis trgovina, popis željenih artikala i naposljetku kombinacije u kojima će isti dobiti svoju namjenu, ono su što čini shopping tijekom sniženja pametnom investicijom. Svakoj kupovini treba pristupiti sa strategijom i tri osnovna pitanja.

Treba li mi doista to što kupujem?
Mogu li te komade kombinirati s ostatkom odjeće u ormaru?
Uklapaju li se u moj budžet?

Ako imate odgovore na sva tri pitanja, spremni ste za svijet sniženja i skrivenih dragulja koja nude. Čar kupovine na sniženjima je u tome što možete pronaći komade koji će vas poslužiti za nekoliko sezona. Ne morate isključivo kupovati samo ljetne artikle. Razmišljajte unaprijed i kreirajte si kapsulnu kolekciju u kojoj se svi komadi lijepo kombiniraju jedan s drugim i od kojih možete složiti nekoliko stylinga. Donosimo savršene komade odjeće za muškarce koje možete pronaći na sniženju.

Zara Man bež hlače 99,90 kn – 79,90 kn

Zara Man bež hlače 99,90 kn – 79,90 kn

 

Primjera radi – bež hlače od kvalitetnog pamuka će pristajati i na običnu polo majicu, uz blejer, kožnu jaknu, košulju, ali i u kombinaciji s tenisicama, elegantnim cipelama ili ljetnim natikačama. Vidite li u kojem smjeru idemo?

Kupovini se treba pristupiti kao nadogradnji ormara, ne kao izletu s kojeg ćete se vratiti prepunih vrećica s komadima koje ćete možda odjenuti jednom i onda ih baciti na dno ormara.

Kako bismo vam olakšali izbor i dali vam zalet i inspiraciju, napravili smo mini shopping listu s odjećom za muškarce i dodacima poznatih brendova koje možete pronaći u Arena Centru. Ako vas još negdje u glavi muči kombiniranje komada, ne brinite. Pratite nas na Lookbooku i uskoro vam donosimo složene kombinacije s kojima doista ne možete pogriješiti ovog ljeta.