Odjenite se za godišnji odmor na sniženju – savršeni komadi odjeće za muškarce

25. srp 2022
2 min. čitanja

Grad polako ali sigurno prazni, što znači da će vam shopping biti pravo VIP iskustvo. Uzmite si cijeli dan prije godišnjeg, prošetajte trgovinama, popijte kavu u međuvremenu i pripremite se za nekoliko zasluženih tjedana odmora

Ne volimo generaliziranja i stereotipe, ali moramo vam priznati da su žene dovele shopping na sniženjima do savršenstva. Plan kupovine, popis trgovina, popis željenih artikala i naposljetku kombinacije u kojima će isti dobiti svoju namjenu, ono su što čini shopping tijekom sniženja pametnom investicijom. Svakoj kupovini treba pristupiti sa strategijom i tri osnovna pitanja.

Treba li mi doista to što kupujem?
Mogu li te komade kombinirati s ostatkom odjeće u ormaru?
Uklapaju li se u moj budžet?

Ako imate odgovore na sva tri pitanja, spremni ste za svijet sniženja i skrivenih dragulja koja nude. Čar kupovine na sniženjima je u tome što možete pronaći komade koji će vas poslužiti za nekoliko sezona. Ne morate isključivo kupovati samo ljetne artikle. Razmišljajte unaprijed i kreirajte si kapsulnu kolekciju u kojoj se svi komadi lijepo kombiniraju jedan s drugim i od kojih možete složiti nekoliko stylinga. Donosimo savršene komade odjeće za muškarce koje možete pronaći na sniženju.

Zara Man bež hlače 99,90 kn – 79,90 kn

Zara Man bež hlače 99,90 kn – 79,90 kn

 

Primjera radi – bež hlače od kvalitetnog pamuka će pristajati i na običnu polo majicu, uz blejer, kožnu jaknu, košulju, ali i u kombinaciji s tenisicama, elegantnim cipelama ili ljetnim natikačama. Vidite li u kojem smjeru idemo?

Kupovini se treba pristupiti kao nadogradnji ormara, ne kao izletu s kojeg ćete se vratiti prepunih vrećica s komadima koje ćete možda odjenuti jednom i onda ih baciti na dno ormara.

Kako bismo vam olakšali izbor i dali vam zalet i inspiraciju, napravili smo mini shopping listu s odjećom za muškarce i dodacima poznatih brendova koje možete pronaći u Arena Centru. Ako vas još negdje u glavi muči kombiniranje komada, ne brinite. Pratite nas na Lookbooku i uskoro vam donosimo složene kombinacije s kojima doista ne možete pogriješiti ovog ljeta.