Kako uljepšati interijer uz minimalan budžet? Uselite ove vaze u životni prostor

18. velj 2022

Ne znamo jeste li primijetili ali vaze su postale veliki hit u interijerima i najpopularnije su one neobičnih oblika

Proljeće nam još nije službeno zakucalo na vrata, ali nas je prognoza zavarala i čini nam se da smo već u najljepšem godišnjem dobu. Dani su sunčani, topli, produžili su se i jednostavno nas sve vuče da se počastimo nekim lijepim buketom cvijeća koje će osvježiti životni prostor.

Tu dolazimo do našeg lifestyle prijedloga tjedna. Vaze su po trendu uz bok svijećnjacima, a naglasak je na velikim, neobičnim ili geometrijskim oblicima.

Trend je uzeo maha tijekom pandemije što je logično jer smo većinu vremena proveli u svoja četiri zida i gledali sve što nam nedostaje u interijeru. Prva misao nam je bila kako da si maksimalno olakšamo i ljepšamo taj prisilni boravak kod kuće te smo krenuli s mini preinakama i detaljima koji nisu skupi, ali naprave određenu promjenu u prostoru.

Prva fotografija: Zara Home – 559 kn

Druga fotografija: JYSK – 199 kn

Vaza, kao i svi drugi detalji čine cjelokupnu sliku nekog interijera te uvijek gledajte da vam se uklapa u već postojeći stil. Ako vam je dom uređen u toplim nijansama i volite taj ugodniji stil, odlučite se za velike keramičke vaze poput modela koji smo pronašli u Zari Home i koji ima grublji finiš. U ovakvim vazama će divno izgledati mimoze ili raskošniji buketi poljskog cvijeća.

Ako volite grandiozne bukete koji se primijete odmah po ulasku u prostoriju, onda se odlučite za veliku keramičku vazu koju smo pronašli na policama JYSK koja ima dizajn stiliziranog vrča.

 

Prva fotografija: Zara Home – 99 kn

Druga fotografija: JYSK – 139 kn

Ako vam je interijer uređen minimalistički, a želite unijeti samo malo boje onda razmislite o efektnim staklenim vazama. Zara Home i JYSK imaju idealne primjerke koji su organskih oblika i ukrašene su raznobojnim oblicima. Za ove tipove vaza s užim otvorom odaberite cvijeće poput kale ili ruža. Izgledat će elegantno i unijet će dašak boje u prostor na decentan način.