Vikend će opet biti sunčan. Imamo dvije kombinacije koje možete obući na kavu i u večernji izlazak

03. lip 2022

Prognoza kaže 32 stupnja. Što ćete odjenuti za dan ili za večer?

Ako imate tu sreću i neki dobar plan, ovaj vikend ste pobjegli na more i sve što ste spakirali je kupaći kostim i neku tuniku u kojoj ćete se izležavati cijeli dan. Svi mi koji ostajemo na vrućini gradskog asfalta trebamo biti malo kreativniji jer 32 stupnja koliko je najavljeno za sutra, nije šala. Naravno uvijek postoji opcija da ostanemo kući u klimi, ali nakon zime koja je trajala stotinu godina i onog kratkog proljeća koje je izgledalo kao nastavak zime, svaki sunčan dan pozdravljamo i dočekujemo ga s nekom aktivnošću.

S tim na umu ćemo kazati da smo se već prije dva tjedna uvukli u kratke hlačice (iako nam ten nije na nekoj razini) i uživamo u minimalnim slojevima odjeće. Za vikend vrijedi isti plan, pogotovo za jutarnju kavu i kratki đir s curama.

Za velike vrućine odaberite neki prirodni materijal, a lan je prvi na listi želja. U Zari ćete pronaći cijelu kolekciju posvećenu lanu u kojoj smo i pronašli žutu oversized košulju i sparili je s kratkim hlačicama iz Desiguala. Lagane šlapice/natikače su “must”, kao i šešir ili kapa koju morate nositi ako ćete sjediti na suncu. Trebamo li opet napominjati važnost SPF-a?

Lanena košulja Zara – 249,90 kn, hlačice Desigual – 599 kn, šešir Aldo – 210 kn, torba Bershka – 129,90 kn, naočale Celine (Ghetaldus) – 2500 kn, natikače Michael Kors (XYZ) – 679 kn

Za večernji izlazak ne tražimo dalje od neke zgodne mini haljine koja će istaknuti noge. Pronašli smo je u Desigualu i kroj je sve što nam je potrebno – lepršava je i veže se oko vrata u preslatku mašnicu. Kombinirajte je sa štiklama u boji, a kao idealan dodatak ponesite jako moderan model torbe od prošivene kože. Ne zaboravite sjaj na obrazima koji ćete postići uz highlighter.

Haljina Desigual – 1359 kn, torba Morgan (Sportina) – 499 kn, cipele Aldo – 690 kn, ogrlica Cordis – 219 kn, shimmer Kylie Cosmetics (Douglas) – 225 kn