Znamo kako kreće proljeće. Sjedimo u uredima i navirujemo kroz prozor kako bi barem uhvatili mini pauzu u kojoj možemo poputi kavu ili ručati negdje na otvorenom. Vikend je tek pravo zadovoljstvo jer se najavljuju temperature do 20 stupnjeva i sat se pomiče što znači da imamo onaj ekstra sat svjetlosti za kojim smo čeznuli cijelu ovu zimu.

Lijepo vrijeme znači i više aktivnosti, a shopping nam je doslovno cardio te smo brže bolje proučili ponudu svih omiljenih brendova i zapisali haljine koje želimo. Haljina je ultimativni proljetni komad. Nešto kao oslobađanje od okova zime kada smo bili prisiljeni nositi više slojeva odjeće i razmišljali o tome koliko će nam biti toplo. Haljina je ujedno multifunkcionalan komad koji ide uz sve, a pogotovo kada govorimo o midi modelima koji pristaju na svaku građu tijela i “trpe” sve modne dodatke.

Najveći trend proljeća je uvijek kombinacija haljine i čizmica, bilo da se radi o visokim modelima, kaubojkama ili nekim statement gležnjačama. Trenutno su najpopularnijepletene haljine i one od pamuka (popelin ili rebrasti). Ako gledate aktualne modele, vidjet ćete da trendovi nalažu haljine s prorezima, s gumbima i one s naglašenim ramenima (s puf rukavima).

Kako smo napomenuli, možete ih nositi na bezbroj načina. S tenisicama, čizmicama, mokasinama, visokim čizmama – ne postoji pogrešna kombinacija. I da, ne zaboravite kožnu jaknu ili baloner za total look,

U galeriji smo izdvojili haljine koje možete pronaći u trgovinama Arena Centra.