Čak i ako ste jedva dočekali uskočiti u štikle nakon dvije i pol godine ležerne odjeće, ne možete ignorirati činjenicu da su tenisice postale omiljena dnevna obuća u kojoj svi provodimo cijele dane. Neke su postale toliko tražene i skupocjene da će vas iznosi koje dosežu online zapanjiti. Naravno govorimo o limitiranim kolekcijama koje su nastale u suradnji s nekim poznatim dizajnerom i koje na re-sale tržištu dostižu cijene u visini nekoliko tisuća dolara. Bez brige, tenisice koje smo odabrali iz aktualnih kolekcija u trgovinama Arena Centra nisu u tom cjenovnom rangu. Štoviše, u našoj galeriji ćete pronaći modele za svaki budžet.

Što se trendova tiče doista nema pravila. Ponuda je jako raznovrsna i možete pronaći sve od minimalističkih modela do onih u jarkim bojama i onih s ukrasima. I dalje su popularne robusne tenisice u stilu kuće Balenciaga (Zara, Replay i Liu Jo imaju slične modele), a ako niste obožavateljica ovog trenda, odaberite klasične modele kakve ima adidas ili brend Aldo.

Kako ih nositi?

Proljeće je vrijeme haljina i tenisice će odlično pristajati uz neku lijepu mini ili midi haljinu koju možete zagrnuti balonerom ili oversized traper jaknom. Naravno da tenisice uvijek dobro idu uz tajice i trenirke, ali predlažemo da ih ove sezone stvarno izvedete u lifestyle šetnju i date im da budu zvijezda kombinacije. Stvarno imaju taj potencijal.

U galeriji pogledajte nekoliko top modela iz aktualnih kolekcija.