Što odjenuti za doček Nove Godine? Imamo jako chic prijedlog

30. pro 2020

Znamo da vam vjerojatno nije do sređivanja, jer ova godina je sve samo ne lagana, ali možda će vam jedan lijep styling za njezin kraj podignuti raspoloženje

Sjećate li se prošle  Nove Godine? Vjerojatno ste panično obilazili dućane u  potrazi za idealnom kombinacijom kako biste za doček Nove godine potpuno zasjali. Pliš, šljokice, lame, saten, svila – samo su neki od materijala koji su se našli u užem krugu kao izbor za najsvečaniju večer.

Ova godina je po svemu drugačija i većinu vremena smo proveli u nekim oversized komadima, trenirkama, bez misli o sređivanju jer realno nismo imali gdje otići. Ipak, napraviti nešto lijepo za sebe je dobar trik da podignete raspoloženje. Barem za tu jednu večer kada si možete dozvoliti da sjedite na kauču u lijepoj haljini i štiklama i plešete uz glazbu koja dopire iz zvučnika.

Ako se odlučite prošetati gradom ili ste pozvani u goste, onda pogotovo imate priliku da odjenete nešto lijepo i da se osjećate fantastično.

Predlažemo vam elegantnu monokromatsku kombinaciju koja je svečana, a opet jednostavna i nepretenciozna i koju možete pronaći u trgovinama Arena Centra. U H&M-u smo pronašli divan komplet tajica i kratkog topa s tankim bretelicama koji je posut šljokicama. Upraite ih s Liu Jo štiklama ukrašenim metalnom kapicom, a za pravu dozu glamura nabacite upečatljiv nakit poput prstena i naušnica brenda Swarovski.  Look zaokružite s mekanom bundom brenda s.Oliver i pismo torbom Timberland.

 

Top H&M – 69,90 kn, tajice H&M – 149,00 kn, salonke Liu Jo – 1.320,0 kn, bundica s.Oliver 1-199,00 kn, Swarovski naušnice – 468,30 kn, Swarovski prsten – 449,50 kn, tornica Timberland – 531,30 kn