Što nose cool cure? Karla Zelić ima odgovor na to pitanje

17. velj 2022

Glazbenica, model, influencerica, trendseterica. Karla Zelić je sigurno jedna od zanimljivijih djevojaka na našoj sceni

S Karlom uvijek volimo porazgovarati o stilu, pop kulturi, glazbi, ljepoti. Štoviše nekoliko puta smo je ugostili na lookbooku i otkrila nam je svoje najdraže stylinge i beauty favorite. Ako je pratite na Instagramu, dobro ste upoznati s njenim odjevnim kombinacijama koje uvijek iskaču iz mase. Karlin stil je odraz njenog lifestylea i jedna je od predvodnica urbanog streetweara kod nas.

Kada su u pitanju cool stylinzi za svaki dan, Karla vam može poslužiti kao najbolja moguća inspiracija jer je svaki look jako jednostavan i najviše se oslanja na stav koji imate kada ga nosite.

Zato smo danas izdvojili dvije odjevne kombinacije koje možete nositi za kavu u gradu, šetnju s curkama ili shopping.

 

 

Look 1: Calvin Klein traperice – 929 kn, Calvin Klein džemper – 650,93 kn, naočale Optika Anda, čizme Dr.Martens (Shoebox) – 1168,30 kn, torba 

Look 2: Calvin Klein traperice – 929 kn, Calvin Klein grudnjak – 239 kn, Calvin Klein jakna – 1399 kn, sunčane naočale Optika Anda, čizme Dr. Martens (Shoebox) – 1168,30 kn

 

U prvom looku glavnu riječ vodi muški džemper brenda Calvin Klein. Oversized silueta je već neko vrijeme moderna i volimo je zbog ležernosti i udobnosti. Džemper sparite s trapericama 90’s stila kao što je napravila Karla.

Drugi look je također estetikom naslonjen na 90-e i okosnica je popularni pamučni CK grudnjak s elastičnom trakom koji ste sigurno vidjeli na Instagramu. 90-e su inače Karlina velika inspiracija i razdoblje u kojem se stilistički najbolje snalazi. Za ovaj look vam je dovoljna oversized kožna jakna ili sako i naravno traperice u istom stilu. Ne zaboravite sunčane naočale i odlučite se za one četvrtastih okvira.

Svi komadi iz Karlinih stylinga su dostupni u trgovinama Arena Centra.