Top jesenski beauty proizvodi po izboru Karle Zelić

25. lis 2021

Naša poznata influencerica, model i glazbenica nam je otkrila koje to proizvode koristi u jesenskoj rutini i izdvojila je 4 najdraža

Karla na svom Instagram profilu često otkriva neke odlične brendove i proizvode koje svi zapisuju i koriste. Posebno je dobar beauty guru za sve one s problematičnom kožom što i sama često ističe i pokazuje svojim pratiteljima i dane kada ten nije savršeno ispeglan i kada ima problema s njim. Zahvaljujući njoj smo u torbicu pospremili neke super stvarčice kojih se ne odričemo.

Jedna od njih je krema sa zaštitnim faktorom malo poznatog brenda SVR (Farmacia) koja je, vjerujte nam na riječ, nešto najbolje što možete kupiti ako imate masnu kožu, a trebate zaštitu od UV zraka. Karla je nahvalila i brend Kiehl’s, posebno njihovu UltraFacial kremu koja je jedna od njihovih najprodavanijih krema na tržištu. Za nas je izdvojila neke  jesenske favorite iz svoje kozmetičke torbice i donosimo ih u nastavku.

 

Urban Decay Brow Blade (Muller)

Novi favorit u kozmetičkoj torbici, koji sam otkrila kada siu me na snimanju za jednu kampanju našminkali tom olovkom i momentalno sam morala pitati o kojoj olovci je riječ. Ima 2 strane, jednu klasičnu olovku i jednu s vodootpornim flomasterom. Obrve izgledaju toliko prirodno i gusto, a najvažnije – ne skida se s lica cijeli dan i zaista je dugotrajna.

Auro Oleum

Domaći brand moje poznanice, koja mi je na testiranje poslala  100% tno organsko ulje smilja i hidrolat. Proizvodi su me oduševili, ulje koristim ili tako da ga direktno stavim na primjerice upalu na licu, ili ga pomješam s kremom. Ujutro je koža regenerirana, nahranjena i smirena. Hidrolat također koristim nakon umivanja u jutarnjoj i večernjoj rutini i zaista smiri kožu. Preporučujem, posebice ulje jer je multi-use i može se koristiti i u difuzoru, djeluje umirujuće na živce, uravnotežuje emocije i pomaže s menstrualnim bolovima. Multipraktik koji me oduševio.

Charlotte Tilbury olovka za usne u nijansi Iconic Nude

Veliki sam entuzijast za lip linere i vječno u potrazi za HG-om, isprobala sam ih more, ali konačno sam našla jednu koja zadovoljava sve moje uvjete – nijansa savršena, olovka nije ni premekana ni pretvrda, traje iznimno dugo, ugodna je na usnama – to je to, našla sam svoj HG.

 

 

Lierac Premium The Eye Cream Absolute Anti Age (Farmacia)

Vječno sam u potrazi za okoloočnom kremom koja će mi zbilja napraviti promjenu, a to teško pronalazim. Okoloočno područje mi je suho i traži bogatu njegu, a ova krema me zaista oduševila jer sam u 10-ak dana vidjela promjenu. Nahranjena i zategnutija koža, smanjene borice,+ – zasad sam zadovoljna i veselim se vidjeti napredak s dužim korištenjem.