Tri najpoželjnija stila party haljina by stilistica Ivana Pavić

14. pro 2021

Sezona blagdana sa sobom nosi niz događanja kako privatnih tako i poslovnih. Za svako od njih trebate neki poseban komad, po mogućnosti haljinu koja će vam pristajati kao salivena

Haljine su čest odabir svih žena za neke svečanije prigode, a moramo vam kazati da su nam još draže nakon godine i pol dana koje smo proveli u nekoj ležernoj varijanti bez previše sređivanja i razmišljanja o stylinzima. Bilo da ste pozvani na neki privatni event ili imate neku korporativnu zabavu u uredu, treba vam dobra haljina. A ne smijemo zaboraviti ni da nam je doček Nove Godine jako blizu i ako niste za opciju vanjskog dočeka, onda se možete lijepo srediti i ne brinuti se oko niskih temperatura.

U pomoć oko aktualnih trendova smo pozvali stilisticu Ivanu Pavić koja stoji iza brojnih modnih editoriala u poznatim magazinima i koja je uvijek na izvoru informacija kada je u pitanju moda i sve ono što je trenutno “in”. Zamolili smo Ivanu da nam otkrije koja su to tri stila haljina najpoželjnija za ovu sezonu? Ovo su njezini prijedlozi

Mala crna haljina 

Mala crna haljina idealan je i elegantan izbor, koja uz odgovarajuće modne detalje poput efektnog remena, torbice s resama može postati prava party kraljica. Ovaj model je jako zahvalan jer ćete ga poslije dočeka moći iskoristiti za ostale prigode, uz odgovarajući styling.

Zara – 229,90 kn, Guess – 399,50 kn, Zara – 299,90 kn

 

Haljine u stilu 80-ih

Party haljine u boji poput crvene, ljubičaste ili fuksije s asimetričnim izrezima i naglašenim rukavima asociraju na 80-te, a idealno će se uklopiti u najluđu Noć u godini kada vas ohrabrujemo na što smjelije modne odabire.

Bershka – 279,90 kn, Zara – 229,90 kn, Bershka – 229,90 kn

 

Haljine sa šljokicama

Za kraj tu su nezaobilazne šljokice i ljuskice, bilo da su u nekoj boji ili pak u boji srebra i zlata. Koketirajte s izborom dodataka – perje će ovu glam kombinaciju podići na sasvim novi nivo.

Zara – 299,90 kn, Zara – 229,90 kn, Zara – 299,90 kn