Slobodan dan je stvoren za odlazak u kino – imamo tri super prijedloga

09. tra 2023

Ispred nas je slobodan ponedjeljak! Kako ga provesti?

Naš prvi odabir za slobodan dan je uvijek odlazak u omiljeno kino, a početak travnja u kino je donio odlične filmove koje morate pogledati. Prvi hrvatski dugometražni animirani film stvaran 3D tehnologijom, film inspiriran pričom iza najpopularnijih tenisica na svijetu, akcijski spektalk koji nas vodi na uzbudljivo putovanje cijelim svijetom – početak travnja u  Cinestar Arena IMAX kino donio je pregršt odličnih filmova. Sve što trebate je odabrati jednu od zanimljivih i jako zabavnih filmskih priča za slobodan dan.

 

Zabava za cijelu obitelj: Cvrčak i Mravica

 

Ket je cvrčak koji svira gitaru sa svojim bandom, zabavljajući bezbrižne kukce u okolici. Nedaleko živi mravlja princeza Antoneta, u mravinjaku gdje se cijeni samo disciplina i rad, dok je glazba zabranjena. Kad se slučajno susretnu, među njima se rađa bliskost. Shvativši da cvrčci ne mogu preživjeti zimu, Antoneta ih želi spasiti, ali bezuspješno. No, kad ju otme pokvareni mrav Anteodor, cvrčci predvođeni Ketom priskaču joj u pomoć.

Kroz novu interpretaciju poznate Ezopove basne koja je prilagođena današnjem vremenu, prvi hrvatski dugometražni animirani film stvaran 3D tehnologijom Cvrčak i Mravica promiče toleranciju i suživot kroz zbližavanje Cvrčka i Mravice koji uspijevaju pomiriti dva suprotstavljena svjetonazora. Vizualno raskošan i popraćen originalnim pjesmama koje potpisuje Coco Mosquito, Crvčak i Mravica film je koji će oduševiti i male i velike!

 

 

Zvjezdana postava u kino hitu o kultnim tenisicama: Air

 

Film Air vraća nas u osamdesete godine prošlog stoljeća kroz priču o legendarnoj tenisici koja je oduševila Jordana i “spasila” Nike! Matt Damon tumači lik Sonnyja Vaccara, zaslužnog za potpisivanje unosnog ugovora s tada mladom košarkaškom zvijezdom Michaelom Jordanom. Ben Affleck je u ulozi suosnivača Nikea, legendarnog Phila Knighta, Jason Bateman je u ulozi Roba Strassera – njegovog direktora marketinga, dok je Viola Davis u ulozi beskompromisne majke koja zna vrijednost neizmjernog talenta svog sina i košarkaškog fenomena koji će postati najveća sportska legenda svih vremena.

U filmu pratimo Vaccarovo nastojanje da stekne povjerenje Jordanove obitelji, trenera i najbližih suradnika s namjerom da uvjeri mladu NBA zvijezdu u usponu da potpiše partnerski ugovor. Ugovor koji je Nikeu osigurao poziciju najvećeg brenda sportske odjeće i obuće.

Prema istinitoj priči i sa zvjezdanom ekipom koju predvode oskarovci Matt Damon, Ben Affleck i Viola Devis, Air je film idealan za gledanje s ekipom na slobodan dan!

 

 

Akcija koja se ne propušta: John Wick 4

 

U četvrtom nastavku velikog akcijskog spektakla John Wick se suočava sa dosad najsmrtonosnijim protivnicima. John Wick (Keanu Reeves) otkriva put do pobjede nad Visokim stolom. Ali prije nego što uspije zaslužiti slobodu, Wick se mora suočiti s novim neprijateljem i moćnim savezima diljem svijeta, te silama koje stare prijatelje pretvaraju u neprijatelje.

Radnja novog filma odvija se diljem svijeta i donosi precizno-koreografiranu akciju posebne vrste. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog svijeta, film vodi gledatelje u New York, Pariz, Osaku i Berlin – uzbudljivi trenuci i dobra zabava su garantirani!

 

https://www.youtube.com/watch?v=NmqS1WYK3y0&ab_channel=BlitzHrvatska

 

Uživajte u slobodnom danu i prije i nakon filma

No, odlazak u kino nije sve što ćemo raditi ovog ponedjeljka!

Nakon blagdanskog vikenda tijekom kojeg smo uživali u kućnim druženjima i jako puno blagdanskih specijaliteta, vrijeme je da svoje frižidere napunimo jednako ukusnom, ali malo zdravijom hranom koju ćemo nakon kina pronaći u Bio&Bio trgovini. Vrijeme prije filma iskoristit ćemo za šetnju omiljenim shopping centrom i za obnovu proljetne garderobe cijele obitelji jer u omiljene modne trgovine i dječje trgovine stigle su nove kolekcije u kojima ćemo lako pronaći sve što možemo poželjeti u svojem proljetnom ormaru!