U novoj sezoni ni maleni trendseteri nisu zapostavljeni. Svi poznati dječji brendovi pripremili su pregršt komada za sve uzraste djevojčica i dječaka. Dječja moda odavno je stala uz bok onoj za odrasle te možete pronaći doista zanimljive krojeve i modele za koje bismo nekada poželjeli da ih izrađuju i u našim, odraslim veličinama.

Poznata talijanska kuća Benetton oduvijek je držala visoko mjesto na ljestvici kvalitete pogotovo kada govorimo o pamučnom asortimanu. I ove jeseni donose pregršt udobnih majica i tunika u svim mogućim bojama koje su izrađene od kvalitetnog pamuka. Za svaki dan ili odlazak u vrtić i školu nema boljeg izbora od Benettona. Idexe vas dočekuje s bogatim izborom jaknica za djevojčice i dječake, od prijelaznog razdoblja pa sve do debljih zimskih opcija. Cijene su izuzetno prihvatljive i kreću se u rasponu od 200,00 do cca. 300,00 kn za jaknice i pelerine.

Cipelice i tenisice uvijek možete pronaći u poznatom dječjem brendu Froddo. Ovdje imate raznovrstan izbor cipelica za sve uzraste. Važno je da je dječja obuća udobna i da maleni u njoj mogu provesti cijeli dan, a Froddo se posebno ponosi vrhunskom kvalitetom izrade. Za novopečene roditelje, prva adresa je dućan Magic Baby koji imaju sve što vam treba za vašu prinovu. U jesensku ponudu su stigle sjedalice za automobil, a osim klasičnog dizajna, možete odabrati i nešto razigranije poput sjedalice s Mickey Mouseom.

U galeriji smo izdvojili dio ponude dječjih artikala koje možete pronaći u trgovinama Arena Centra i Arena Parka.