Primijetit ćete da svaki dječji brend danas vjerno prati trendove odrasle mode te u kolekcijama možete pronaći „mini me“ kombinacije koje dizajnom ozbiljno mogu konkurirati velikim brendovima. Primjerice u H&M-u vas očekuje trendovska kolekcija za djevojčice iz koje smo izdvojili traperice tzv. paper bag kroja s pripadajućim remenom.

Posljednja moda za dečke nalaže sportski look te ćete u H&M-u pronaći udobne cargo hlače i šuškavu jaknicu s neonskim akcentom. Jedan od poznatijih dječjih brendova u svijetu La Petite Bateau pripremio je modele za prave male trendsetere i trendseterice. Baseball jaknu s amblemom vaše će dijete moći nositi nekoliko sezona, isto kao i kabanicu/šuškavu jaknu u curicama omiljenoj ružičastoj.

C&A i Benetton imaju dobar omjer cijene i kvalitete te ako tražite pristupačne dječje komade koji se neće uništiti nakon nekoliko mjeseci nošenja svakako pogledajte njihovu ponudu. Za svečanije trenutke tu je Idexe s neodoljivim haljinicama za curice ukrašenim cvjetnim motivima i hlačice i košulje za male gospodine.

U galeriji pogledajte izdvojene komade iz trgovina Arena Centra.