Sandale i natikače koje možete nositi od jutra do večeri

27. srp 2022

Visoke ili niske, bez sandala i natikača ne možemo zamisliti ljetne mjesece. Nosimo ih u dnevnim kombinacijama uz lepršave haljine, a za večer ih izvodimo u barove i klubove diljem obale

Jeste li tim cipele ili tim torbe? Ako vam je prva opcija draža, dobrodošli u pregled najljepših sandala koje možete kupiti za ovo ljeto i to po sniženoj cijeni. Ovisno o stilu koji preferirate trenutno je aktualno nekoliko trendova koje ćete pronaći u svim trgovinama.

Jedan od vodećih je isprepletena koža koja vlada na torbicama i cipelama, a posebno je popularna kao motiv na natikačama. Kako su boje ove sezone stvarno nadmašile monokromatske tonove crne i bijele, slobodno se odlučite za neki model natikača u zelenoj, baby plavoj ili narančastoj. Jako lijepo pristaju uz preplanuli ten i gotovo smo sigurni da će vam postati najdraža ljetna obuća. Također, gledajte da je potpetica neke razumne visine kako biste ih mogli nositi i tijekom dana. 5 – 7 cm je uvijek dobar odabir.

Veliki povratak ove sezone imaju sandale i natikače od prozirnih materijala, točnije načinjene od PVC-a. Ovo su prije svega večernji modeli koji će upotpuniti neki upečatljiv styling koji imate za večeru ili clubbing. Dolaze u svim mogućim modelima, a najatraktivnije (i najpristupačnije) ćete pronaći u high street trgovinama. Možete birati između prozirinih modela i onih u vibrantnim bojama koje privlače poglede. Ako ste u dilemi, neon je sigurna trendovska opcija.

Pored ovih modela, u galeriji donosimo još zgodnih sandala i natikača za ljeto, a sve su dostupne u trgovinama Arena Centra.