Torbe i cipele u proljetnim bojama. Želimo ih sve

15. ožu 2022

Proljeće nam stiže za 3,2,1, a trgovine su već pune proljetnih kolekcija u kojima vladaju sve one boje koje smo izbjegavali tijekom zime

Zimi se uvijek nametnu tamniji i ozbiljniji tonovi i taman traje toliko dugo da se stvarno zaželimo malo sunca, boja i uzoraka. Svi vi koji volite zimu, nemojte brinuti. Nije sve šareno, ali danas temu posvećujemo svima onima koji se proljeću vesele koliko i mi.

Modni dodaci su nam u ovom slučaju prava poslastica jer većina njih dolazi u mekanim pastelnim tonovima koji nas podsjećaju na sladoled ili bombončiće. Cipele u boji su stvarno veliki trend ove sezone što ćete vidjeti iz ponude svih modnih brendova. Naravno da klasika u crnoj uvijek ostaje kao bezvremenski pojam stila, ali možda da probate svoje crne salonke zamijeniti s nekim u duginim bojama (Aldo) ili u zavodljivoj ljubičastoj (Zara)? Vjerujte nam na riječ da će odjevna kombinacija biti zaokružena i da ćete s ovim mini modnim “hackovima” u boji podignuti i običnu bijelu košulju i traperice.

 

Zara – 19990 kn, Bershka – 229,90 kn, Zara – 299,90 kn

Pored cipela i torbice su dobile proljetni make over i jako se teško odlučiti samo za jedan model. U Benettonu smo pronašli prekrasan pastelno ružičasti ruksak koji je dovoljno lijep i kao torba za svaki dan, ali i kao praktičan komad ako idete na faks. Replay ima jako ekstravagantan model s uzorkom koji nas asocira na 2000-e. Radi se o leopard uzorku u plavoj boji koji će biti odličan odabir za neki večernji izlazak.

U galeriji ispod smo izdvojili nekoliko modela iz aktualne ponude trgovina Arena Centra.