Prognoza nam se napokon nasmijala i ulice gradova su preplavile žene u pravim proljetnim kombinacijama što nam je izmamilo osmijeh na lice i unijelo prijeko potrebnu dozu pozitive. I police trgovina više ne izgledaju kao jedan veliki odjel trenirki, već se sve šareni od boja i uzoraka i ženstvenih haljina koje ćemo nositi narednih mjeseci.

Proljetne haljine za dnevne i večernje varijante

Iako su u ponudi i večernji komadi ostat ćemo na onoj praktičnijoj dnevnoj varijanti koja nam je privlačna za odlaske u shopping, na kavu ili na posao. Radi se o midi haljinama koje su načinjene od prozračnih materijala u kojima tijelo diše i koje možete kombinirati s tenisicama, sandalama, mokasinama, natikačama – svom dnevnom obućom.

Proljetna sezona nalaže nekoliko trendova, uz uvijek prisutni cvjetni. Prugice u svim mogućim kombinacijama (Tommy Hilfiger, Lacoste), traper haljine (Replay), bijele voluminozne haljine (Desigual, Zara) i naravno haljine s uzorcima (Benetton, Desigual).

Što se krojeva tiče, odabir je na vama i onome u čemu se osjećate ugodno. Široke krojeve možete modificrati s remenom ili svilenim maramom oko struka i tako dobiti dva kroja u jednom.

U galeriji smo izdvojili nekoliko najljepših primjeraka proljetnih haljina koje su dostupne u trgovinama Arena Centra.