Pokloni za godišnjicu: što kupiti za nju i njega?

05. velj 2020

Odabir prigodnog poklona za godišnjicu veze ili braka često zna biti jedan od ključnih razloga za nervozu prilikom shoppinga. Iako stres oko odabira uglavnom više pogađa muški dio populacije ni žene nisu imune na često iscrpljujuću potragu za nekim simboličnim znakom pažnje kojim će razveseliti svog partnera.

Muškarci se najčešće odlučuju za kupovinu cvijeća i bombonijera što je siguran odabir koji će rijetko kada razočarati, ali ako ste već iscrpili ideje s cvijećem i slatkišima, možda je vrijeme da odete na malu virtualnu turu kroz našu galeriju u kojoj smo izdvojili neke prigodne ženske poklone. Ako znate veličinu koju vaša partnerica nosi, donje rublje je jako lijep poklon koji će je oduševiti. Elegantan sat ili nakit uvijek su dobra ideja, isto kao i neki modni dodatak. Poklon ne mora biti skupocjen da ga osoba cijeni te ako vam je budžet ograničen nemojte očajavati. Kupite neku zgodnu kupku ili mini torbu iz ponude high street brenda čije cijene ne prelaze 200,00 kn.

Za muškarce je najbolje kupovati praktične stvari za koje znate da mu trebaju. Košulja za posao, maska za telefon, parfem ako je pri kraju s onim koji inače koristi, cipele ili tenisice. Ovisno u budžetu s kojim raspolažete možete biti jako ekstravagantne pa se upustiti u shopping dobrog dizajnerskog ručnog sata. Sigurni smo da taj poklon nikada neće zaboraviti.