„Nakit ima tu moć da vas učini jedinstvenom“. Ovo su riječi vjerojatno najpoznatije ljubiteljice nakita ikada. Govorimo o slavnoj glumici Elizabeth Taylor o čijoj su ljubavi prema skupocjenom nakitu i dijamantima napisane knjige. Ok, mi ćemo u sljedeću godinu ući nešto skromnije bez dijamanata vrijednih milijune dolara, ali zato ništa manje otmjenije.

Taylor je apsolutno u pravu kada govori o nakitu. Nema te odjevne kombinacije koju neka upečatljiva ogrlica ili naušnice ne mogu podignuti na sasvim novi nivo. Uzmimo za primjer klasik ženske garderobe – malu crnu haljinu. Ako uz nju stavite neke raskošne zlatne naušnice (obratite pažnju na tradicijski nakit kuće Zaks) , priča odmah dobiva drugu dimenziju. Ista je stvar s visećim naušnicama optočenim cirkonima koje su veliki hit sezone. U ponudi ih imaju Comma i H&M. Nećete pogriješiti ni s dugim ogrlicama s privjescima. Ako ste u potrazi za jednim takvim primjerkom, pogledajte ponudu brendova Argentum i Guess (Watch Centar).

U galeriji smo izdvojili najblještaviji nakit koji možete ponijeti za doček, a koji već danas možete pronaći u trgovinama Arena Centra.