U velikom izboru svega što se za žene nudi, nekad se i sami znamo pogubiti. Pritisak je veći kada je u pitanju specijalni dan poput rođendana, godišnjice ili Dana Zaljubljenih koji nam uskoro slijedi.

Olakšat ćemo vam situaciju i otkriti da je sa ženama često pitanje znaka pažnje. Poklon ne mora biti grandiozan ili najskuplji na koji “nabasate” u toj potrazi. Cijenit će se činjenica da ste se sjetili i da je darovan od srca.

S tim na umu, kazat ćemo vam da postoje neke sitnice s kojima ne možete pogriješiti. Ako kupujete parfem ili make up, posavjetujte se s njezinom prijateljicom i otkrijte što želi i što joj treba. Uvijek možete darovati i neki poklon bon i vaša partnerica može sama odabrati svoj poklon. Nećete pogriješiti s finom kupkom ili njegom za tijelo, kao ni s praktičnim poklonom poput čarapa ili novčanika.

Komplet donjeg rublja će sigurno izazvati oduševljenje (također samo provjerite koje veličine vaša partnerica nosi). Nakit je jedan od onih poklona koji je vječan i koji ima jaku simboliku. Odaberite neke lijepe naušnice ili ogrlicu. Možete uzeti i privjesak koji će staviti na lančič koji već posjeduje u svojoj kolekciji nakita.

U galeriji vam donosimo tridesetak zgodnih prijedloga za Dan Zaljubljenih. Svi proizvodi su dostupni u trgovinama Arena Centra i Arena Park.